Rastgele arkadaşlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında yyalibuk71 tarafından paylaşıldı.

1. yyalibuk71

yyalibuk71 Kubilay

Favori Kamış:
    Alivio spin ve surf, V sistem 10-40
    Favori Makine:
    Ryobi 8000 vi Exusima, Shimano Catana, Nexave, Aernos, Daiwa Exceler 3000 ha
    En İyi Avı:
    Yayın 20 kg.
    Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. Konuları okuyorum ve faydalanıyorum. Pek katılımcı olduğum söylenemez :)
    Bursa Mustafakemalpaşada ikamet ediyorum. Genel olarak tatlı su balıkçılığı yapıyorum. Lüfer zamanı (daha gelmedi bizim buralara) lüfer için ara ara da levrekve kalkan avı için tuzlu suya gidiyorum.
    Herkese rastgele....

2. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Kubilay Bey merhaba.Bir bakmışsınız , trofe lüfer , levrek veya kalkan avı ile karşımıza çıkmışsınız.Neden Bursa'dan trofe av konulu başlık olmasın.İnşaallah en kısa zamanda trofe balıklarla beraber olursunuz.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan Bursa-Mustafakemalpaşa'lı Kubilay Bey'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

3. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abim aramıza hoş geldin.CEMAAT!!! SAFLARI SIK VE DÜZENLİ TUTUN :D abi işin şakası espirisi şamatası bir yana hangi konuda ne merak ediyorsan o konu hakkında forum sayfasında başlık at kim ne biliyorsa girer içeri...Sevgiler,

4. yyalibuk71

yyalibuk71 Kubilay

Favori Kamış:
    Alivio spin ve surf, V sistem 10-40
    Favori Makine:
    Ryobi 8000 vi Exusima, Shimano Catana, Nexave, Aernos, Daiwa Exceler 3000 ha
    En İyi Avı:
    Yayın 20 kg.
    Sıcak karşılama için teşekkürler arkadaşlar, hepimize bol trofeli avlar dilerim.