selamlar izmire yeni taşındım çiğlide ikamet ediyorum 34 yaşındayım yedi sekiz yıldır kıyıdan balık avı yapıyorum özlekile atçek levrek hastalığım vardır bunun dışında gece mırmır melanur karagöz kısaca allah ne verdiyse izmire gelmişken birde çipura merhaba der herhalde bizim oltaya birşey söylemeden geçemiyeceğim izmirli arkadaşlardan takım taklavat yem nerelerden tedarik edebilirim çiğliye yakın yerlerde bu tür yerler varmı ayrıca bostanlı sahilden mavi şehire doğru av yaparmı yaparsa o balıklar sağlık açısından sağlıklımı tüketilebilirmi yardımlarınızı ve bilgileriniz rica ediyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler görüşmeküzere rasgele
Cem Bey izmirde balçova vapur iskelesi ile bostanlı vapur iskelesi arası cizilen çizginin içinde av yasaktır!! Ancak her gece cıkıp görebileceginiz gibi ne kontrol ne yasak ! her şey serbest gibi adeta daha erişkin olmayan lidakilere katliyam yapan vatandaşlarla dolu sahil . levrek nadir olsada ustasına geliyor .Ancak balıkları yemek tehlikelidir civa oranları önceki seneler gibi olmasada gene yüksektir. Balıkları yiyen çok fazla insan var hatta fark etmeden İZMİR HALKI !!! Eğer yasakları önemsemiyorsanız en azından levreklerle stresinizi atabilirsiniz LÜTFEN İZMİR KÖRFEZİNDEKİ LİDAKİLERE DOKUNMAYIN !!! sözüm meclisten dışarı
Cem bey hoşgeldinizaramıza, sizin o tarafı pek bilmiyorum ama malzeme ve yem için konağa gidip kemeraltında hisar camiini bulursanız onun etrafında bir çok av market var. Rastgele...
Merhabalar, Öncelikle hoş geldiniz. Karşıyaka'dan Menenemen'e kadar yol üzerinde bir çok yemci var. Tabi, Karşıyaka ve Alaybey'de de. Kıyı, herkesin malumu, yasaktan bihaber oltacı kaynıyor. Ve malesef el kadar ısparozlar, lidakiler alı koyuluyor. Bostanlı iskeleden Mavişehir tarafına doğru sirkülere göre serbest bölge. Ama şahsen tüketmek için sağlıklı olduğuna inanmıyorum. Bazı noktalar çipura, mırmır ve levrek yapabiliyor. Saygılar.
selamlar izmire yeni taşındım çiğlide ikamet ediyorum 34 yaşındayım yedi sekiz yıldır kıyıdan balık avı yapıyorum özlekile atçek levrek hastalığım vardır bunun dışında gece mırmır melanur karagöz kısaca allah ne verdiyse izmire gelmişken birde çipura merhaba der herhalde bizim oltaya birşey söylemeden geçemiyeceğim izmirli arkadaşlardan takım taklavat yem nerelerden tedarik edebilirim çiğliye yakın yerlerde bu tür yerler varmı ayrıca bostanlı sahilden mavi şehire doğru av yaparmı yaparsa o balıklar sağlık açısından sağlıklımı tüketilebilirmi yardımlarınızı ve bilgileriniz rica ediyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler görüşmeküzere rasgele merhaba cem bey. biz de çiğli de oturuyoruz. balık için izmir içini değil de aliağa foçayı tercih ediyoruz. arkadaşlarımızın da dediği gibi sahil boyunca oltacılar var ve maalesef avlandıklarını sanıyorlar. aslında bölge yasak. bence siz de dediğim yerlerde avlanabilirsiniz. saygılar.
hoşbulduk arkadaşlar yorumlarınızla beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim cumartesi yağmurlu görünüyor hava bende onu bekliyordum öncesinde aklımda olan ve sizlerin tarif ettiği yerleri keşif amaçlı geziler yapıp avlakları bir görelim yağmurla berbare denemeler yapalım bakalım ne olacak
Hoşgeldiniz. Sizin o taraflarda aliağa foça hattı , karşı taraflarınızda yani göztepe taraflarında ise ceşmeye kadar sahil hattında avlanabilirsiniz . İzmir ' imiz balık çeşitliliği konusunda çok zengindir . Tadını aldınızmıda yandınız vallahi . Gece 12 de taa çeşmeye gidicem balık avlamak için bu hastalık değilde nedir
ibrahim doğru söylüyorsun o hastalıktan bende epeydir müstaribim fakat gel görki tedavisi yok ama izmirinizde ulaşım problemi var taşıt olmadığı için gün içi av tat vermez bakalım nasıl yapacaz kriz geldiğinde
sağol orhan abii hoşbulduk inşallah merayı bulursam keyfli paylaşımlar yapacam dünyalıyım kürşat dünyalı