selam arkadaslar ben doruk 21 yasındayım izmirde universitede okuyorum edirneliyim yazları enezin buyukevren koyunun sahil sitelerinden birinde kalıyorum ve orda tekne ile avcılık yapıyorum herkese selam
Selamlar Alp İmzanda ki linkde Akya Çipura Fener balığı Gobene Hani Kılıç Şabut Fotografları yanlıştır. Bilgine
fotoların cogu tarım ve koy işleri bakanlıgının sitesinden temin edilmiştir bazılarında da daha hos bir goruntu olusturmak amacıyla daha canlı fotolar secilmiştir...
Akya değil sarıkuyruk(kuzu) dur Çipura değil tarança veya mercandır? Fener balığı değil grafik çizimdir Gobene değil Uskumrudur Hani değil barbundur Kılıç değil Yelken balığıdır Şabut değil resimden tanımlanamayan bir balıktır( Ot sazanı veya tatlı su kefali veya vs.) Ya bakanlığa yada resimleri yanlış alanlara ve dahi tüm google nin hazır ansiklopedicilerine saygılarımla
bu sohbeti daha fazla uzatmak istemiyorum nazikce cevap vermiştim zaten buraya tanışmak için başlık actım bu tur yorumlar için degil ayrıca tarım ve koy işleri bakanlıgına guvenmek durumdayım siz nekadar iyi bilseniz dahi saygılar
Alp bunda kızacak darılacak bir şey yok Yanlıştan dönmek, hazır derme çatma bilgiler yerine biraz daha araştırılmış verileri toplamak bu kadar zor olmasa gerek. Senin yerinde olsam ilk hatırlatma yapıldığında linki kaldırıp yenilemeye çalışırdım hepsi bu
kesinlikle katılıyorum sana namık kardeşim yukarıda aynısı barbun yazıyo zaten hemde mis gibi kaya barbunu bu arada nil barbunuda varmış demek .yanlız öyle eğri ağızlı çipuralar var olabilir trançanın anteni daha uzun olur kalın sağlıcakla
Üstadım çupra olamadığına eminim de seçenek bırakma istedim. O veya şu diye Yoksa biz de gökten zembille inmedik Sorduk Araştırdık Deneyim edindik Bak hala şaibedeyiz Net de bir ansiklopedi açmadık buyrun öğrenin bu barbun değil Hani dir diye Cem Yılmaz der ya Anamın nasihati: "Aman oğlum ne yaparsan yap ama kendine el aleme güldürme" Biz de Cem'in anasının nasihatine uymaya çalışıyoruz bak şimdi Alp bana gene kızacak Anlamayacak ona bir musibet olduğumu