rastgele

Konu, 'Tanışalım' kısmında haluk deniz tarafından paylaşıldı.

1. haluk deniz

haluk deniz haluk deniz öksüz

bu işe gönül verenlerden olmama rağmen sitenizi yeni ziyaret etme fırsatı buldum
    2000 yılında yazmış olduğum AMATÖR OLTA BALIKÇILIĞI VE BALIK TUTMA TEKNİKLERİ isimli kitap yazdım
    tüm üyelere selam ediyorum
    RASTGELE

2. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Hos geldin aramiza Haluk Bey, insaalah yazdiginizdan da bölümler aktarirsiniz, burada cok degerli arkadaslar var, biz bir aileyiz!!!

3. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Haluk Bey Saygılar,
    Balıkavı ailesine hoşgeldiniz... Siz ki bilgilerinizi ve tecrubelerinizi bir kitapta toplamış bir üstadımız abimiz olarak, bu sevdaya gönül vermiş bizler sizi aramızda görmekten acıkcası cok mutlu olduk ( eminim diğer üyelerde aynı şeyi düşünüyorlardır)...
    Burda cok değerli bilgiler ve tecrubeler paylaşılmakta sizdende balık avı konusunda cok şeyler öğreneceğimize aminim... Saygılar
    RAstege

4. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Sizden çok şey öğreneceğimizi umuyorum. Keyifli paylaşımlar. :)

5. haluk deniz

bu güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim
    ben kitabımı yazdığım zaman ilginin bu kadar olacağını tahmin edememiştim çok olumlu tepkiler almıştım.
    o günden buyana ülkemizde olta balıkçılığı son derece hızlı ve bilinçli bir şekilde gelişti sizler gibi doğa dostlarının bunda çok emeği var.bunları gördükçe bu işe emek veren ilklerden biri olarak çok mutlu oluyorum.bayrağı BİLİNÇLİ DOĞAYA SAYGILI gençlerimize huzurla teslim edebileceğimi görmek dahada sevindirici. hepinizi kucaklıyorum
    RASTGELE

6. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Hoşgeldiniz. Kitabınız ilk çıktığında aldım. Bilmediğim pekçok bilgiye sayenizde ulaştım. Başucu kitaplarım arasında yerini muhafaza ediyor. Saygılarımla...:)

7. balikci

balikci

Aramıza hoş geldiniz :) sizi aramızda görmek çok güzel. Eminiz ki, bir çok amatör dostumuz kitabınızdan faydalanarak, sayenizde bilgi darağacını genişletme fırsatı bulmuştur. Dileriz örnek çalışmaları gelecektede hakkıyla devam ettirecek bireyler aramızdan çıkar, sevgiyle kalın tekrardan hoşgeldiniz.

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Sizler gibi paylaşımcı ruhu olanlar sayesinde amatör balıkçılık her geçen gün daha bilinçli bir şekilde hakettiği yeri bulacak umarım:) Aramıza hoş geldiniz :)

9. haluk deniz

teşekkürler nejat dostum bunları sizlerden duymak çok sevindirici yardımcı olabildiysem ne mutlu
    rastgele

10. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    hoşgeldiniz aramıza keyifli paylaşımlar dilerim:)