bu işe gönül verenlerden olmama rağmen sitenizi yeni ziyaret etme fırsatı buldum 2000 yılında yazmış olduğum AMATÖR OLTA BALIKÇILIĞI VE BALIK TUTMA TEKNİKLERİ isimli kitap yazdım tüm üyelere selam ediyorum RASTGELE
Hos geldin aramiza Haluk Bey, insaalah yazdiginizdan da bölümler aktarirsiniz, burada cok degerli arkadaslar var, biz bir aileyiz!!!
Haluk Bey Saygılar, Balıkavı ailesine hoşgeldiniz... Siz ki bilgilerinizi ve tecrubelerinizi bir kitapta toplamış bir üstadımız abimiz olarak, bu sevdaya gönül vermiş bizler sizi aramızda görmekten acıkcası cok mutlu olduk ( eminim diğer üyelerde aynı şeyi düşünüyorlardır)... Burda cok değerli bilgiler ve tecrubeler paylaşılmakta sizdende balık avı konusunda cok şeyler öğreneceğimize aminim... Saygılar RAstege
bu güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim ben kitabımı yazdığım zaman ilginin bu kadar olacağını tahmin edememiştim çok olumlu tepkiler almıştım. o günden buyana ülkemizde olta balıkçılığı son derece hızlı ve bilinçli bir şekilde gelişti sizler gibi doğa dostlarının bunda çok emeği var.bunları gördükçe bu işe emek veren ilklerden biri olarak çok mutlu oluyorum.bayrağı BİLİNÇLİ DOĞAYA SAYGILI gençlerimize huzurla teslim edebileceğimi görmek dahada sevindirici. hepinizi kucaklıyorum RASTGELE
Hoşgeldiniz. Kitabınız ilk çıktığında aldım. Bilmediğim pekçok bilgiye sayenizde ulaştım. Başucu kitaplarım arasında yerini muhafaza ediyor. Saygılarımla...
Aramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmek çok güzel. Eminiz ki, bir çok amatör dostumuz kitabınızdan faydalanarak, sayenizde bilgi darağacını genişletme fırsatı bulmuştur. Dileriz örnek çalışmaları gelecektede hakkıyla devam ettirecek bireyler aramızdan çıkar, sevgiyle kalın tekrardan hoşgeldiniz.
Sizler gibi paylaşımcı ruhu olanlar sayesinde amatör balıkçılık her geçen gün daha bilinçli bir şekilde hakettiği yeri bulacak umarım Aramıza hoş geldiniz
teşekkürler nejat dostum bunları sizlerden duymak çok sevindirici yardımcı olabildiysem ne mutlu rastgele