Rastgele

Konu, 'Tanışalım' kısmında tellakman tarafından paylaşıldı.

1. tellakman

tellakman Engin

Merhaba ben Engin. Ankaralıyım ve Ankarada oturuyorum. Ankara üniversitesi biyoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda öğretmen adayıyım. Halkoyunları eğitmenliğim de vardır ve seğmen oyunlarını iyi bilirim. Yaklaşık 3-4 ay önce Yasinle(frozen06) birlikte ilk takımım olan 10-30 gr atarlı iki parça profline spin kamış ve erma east 20 makinayla amatör balıkçılığa başladım. Daha önceleri de giderdik ama balıkçılık hakkında bilgim çok azdı. Şimdi Ankara yakınındaki avlaklarda çoğunlukla abimle avlanıyoruz. Aldığım eğitim beni doğaya her türlü saygılı olmam için zorluyor ve bundan çok memnunum. Turna balığını avlamayı çok seviyorum ancak bu güne kadar 1 tane ve 34-35 cm yakaladım onu da doğaya geri verdim. Abimle beraber gölbaşından 45- 50 cm üç tane sazan yakaladık ama gölbaşının sazanının tadı pek hoşuma gitmedi.Limitlere uymayanları uyaracağıma ve tırıvırıyla avlanan cahilleri jandarmanın kollarına teslim edeceğime burdan söz veriyorum. Ayrıca arada bir Samsuna da gidiyorum orda avlanmak için de takım almayı düşünüyorum. İnşallah Ankaradaki organizasyonlarda üstadlar ve doğa dostlarıyla buluşuruz. Herkese rastgele.

2. tellakman

tellakman Engin

3. tellakman

tellakman Engin

4. tellakman

tellakman Engin

Bu kuzular da gölbaşı avımızdan fotoğraftaki kişi abim olur. Eylül ayının ortalarında abimin remixonlarla Mısırla avlanmıştık.

5. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Engin kardeşim aramjza hoş geldin sana keyifli paylaşımlar dilerim, yapmış olduğun ve yapacağın avların raporlarını bekleriz, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

6. OMMG

OMMG OKAN

Aramıza hoşgeldin,keyifli paylaşımlar dilerim...

7. tellakman

tellakman Engin

Hoşbulduk abilerim sağolasınız umarım keyifli organizasyonlarda biraraya geliriz