Merhaba ; Ben hakan ufak yaştan beri ki ufak sayılırım halen amatör olarak balıkçılık ile uğraşıp kıyıdan balık tutmaya çalışıyorum , daha önce sitenize üye oldum fakat tanışmak için kısmet bugünmüş. Kısaca kendimden bahsedeyim kastamonu cideliyim , gece gündüz yaz kış balık tutmaya bayılıyorum , genelde anadolu yakasında beykoz yada küçükyalı tarafında avlanıyorum en iyi avım 2 kilo küsürlük kefal en mutlu olduğum av ise mercan ve eşkina avı Aranıza katılma sebebim ise sitenin aktifliği ve bilgime bilgi katmak. Hepinize rastgele.reeling
hoşgeldin kardeş, ilaç gibi geldin hafta içi üç gün cide'de olacağım. nerden ne avlasak ? tekne de olacak altımızda. bu sıralarda ne çıkar sizin memlekette ? çapariler, kaşıklar, rapalalar hazır. yemli de atabilirim. hangisini denesek ?
Abi istanbuldayım ben hep inan çok fazla avlanma fırsatım olmadı 2,3 senedir bir gidiyoruz yazları , cidede bir kıyıdan akşam sefası zargana mezgit vs birde ailecek ırmaktan kefal sazan avı haricinde birşey denemedim. Sadece duyum olarak hep gideros tarafını met ederler seneye deneyeceğim.