Adı Soyadı ; Ercüment Erdun Yaş ; 53 Bulunduğu Şehir; İstanbul/G.O.Paşa(Burgaristan Göçmeni) Kan Grubu ; ARH + Hobiler ; Motosiklet kullanmak, Çadırlı kamp yapmak, Tatlı ve Tuzlu Su'da balık tutmak, kendimin kullanacağı Olta takımı yapmak, Avatarımdaki foto kendime aittir,! orjinal foto; 2006 yılının kasım ayında Arjantin Başkent'inde "Buenos Aires" Acun'un Fear Factor yarışmasına katıldım,! birkaç foto olsun! not ;yeri değildir olabilir, ama tanıtım amacında olsun! motosikletimle dolaştığım bölgelerden! fotodaki eşimdir buda ben! şimdi ne alaka bu sitede motosiklet diye düşebilirsiniz, ama 4 tekerlerin giremediği yerlere girip derelere, göle ve deniz kenarlarında olta atma şansı daha yüksektir! herkese Sevgiler ve Saygılar!
Aramıza hoşgeldin ercüment abi forumda güzel vakit geçirmeni ve paylaşımlarınızla renk katmanızı diliyorum.
Aramıza hoşgeldin Ercümen abi. Keyifli paylaşımlar diliyorum. ortal çok özelliğimiz var sayın abim. Balık-Motor-Doğa ve BG ... Saygılar
Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Çadırlı kamp benimde en sevdiğim uğraşlardan biridir.
teşekkürler kardeşim. uzun seneler ufak teknemle amatör'ce avlar yaptım, şimdi kıyı av'larını öğrenmeye çalışıyorum teşekkürler; ortak özellikler için memnun oldum kardeşim, teşekkürler arkadaşım, gezilere havalar müsait oldukça devam ediyorum, genelde yazın eşli olarak hafta sonu çadırlı kamp'larım çok oluyor, Şehirden uzak çadırlı kamplar, akşamları kamp ateşi, doğa ile başbaşa olmak insanın ruhunu dinlendiriyor, imkanı olanlara tavsiye ederim. böyle sıcak karşılama için çok teşekkürler! Sağ olun, var olun.