Arkadaşlar merhaba, Çok fazla kullanmadığım raw 2 55 Makinemi satıyorum . Üzerinde yaklaşık 200 metre 0.18 Powerline ip sarılı. Fiyatı 250 TL dir. İstanbul içi elden teslim tercihimdir.
Merhaba, makineyi süre ve adet olarak yaklaşık ne kadar kullandınız, ne kadar temiz, içi açıldımı, ilk günkü halinden çekiş vs. olarak eksilen varmı. Biraz detay verirmisiniz. Teşekkürler
Merhaba, Makine bir yıllık. 2013 Aralık - 2014 Mart aralığında Yaklaşık 15 av gördü. Ekim-kasım aylarında da 4-5 av gördü. Çekişi ile ilgili en ufak bir eksilme yok. Zaten bu makinelerde bakımı düzenli yaparsanız çekişte eksilme gibi bir durum söz konusu olmaz. Makine bir defa Cengiz Balıkçılıkta bakım için açıldı.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Raw 2 peşindeyken, Bugün kampanya dan başka bir makine aldım,. Sizlere iyi satışlar dilerim.
Almamak için sunulan bahanelere aldanma kardeşim makinen temizse arkasında dur boşver bizim millete beleş vereceksin ki alsin
Ben mi almamak için bahane uydurdum! Trabzon vurgun çapariden aynı gün banax gt 3000 aldım. Toplam 3 kişi yorum yapmış. Dikkatli yorum yapalım