Reel-28 Trofe Levrek (15 Ekim 2012 pazartesi)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında REEL28 tarafından paylaşıldı.

1. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Tekrar merhaba arkadaşlar,
    Geçen gece yasin ve özkan ile yaptığımız avda kaçırdığımız balığın gazıyla yine kurtlandım ve duramadım. :D
    Aynı yere,aynı noktaya tezgahı kurdum.Çevrede sadece mamunla dip takımı atan 1 avcı vardı.3-5 dakikalık muhabbetin ardından ben yerime geçtim.O geceki debelenmelerimizden kalan ayak izleri hala duruyordu:D (Bu arada yasin,kumda kulak izlerine rastladım.:D Sanırım biz seninle diğer tarafa gittiğimizde özkan kafayı kuma vurup yatmış:D :laughing:)
    saat 4 sıraları mamunla avlanan amcamız da yorgunluğuna yenik düşüp,kumlara uzanıverdi:D Aramız 50 metre civarı,yatarkende bana tembihledi "Takıma zil taktım ,çalarsa uyandırıver" :D
    Mamunlu amcamız derin uykudayken zili çaldı ,koştum kamış zangır zangır sallanıyor.Çekmeyi düşündüm ama ya kaçarsa? amcamla papaz oluruz diyerek,doğru amcayı uyandırmaya koştum:D
    Hafiften dürterek" dayı senin zil çalıyor balık var ucunda" ,gelen cevap "Sen bakıver hele yeğenim" :D:D gittim kamışı elime aldım sarmaya başladım .Gelen nur topu gibi bir mırmır :D O ara amcamız balığın kokusunu almış olacak ki yanımda bitiverdi :D
    mırmırı amcanın poşetine,amcayıda uykusuna geri gönderdikten sonra:D yine yerime geçtim ve atıp çekmeye başladım.
    saat 5:15 gibi takımı sararken kıyıya 2 metre kala suyun üzerinde bir kuyruk savurma ve benim kalama boşalmaya başladı.O an ilk yaptığım hareket sağa sola bakınıp yasini aramak oldu :D (Yasin psikolojimi bozmuşsun ,korktum yine benim takıma tasma atacaksın diye :laughing:) Balık sahteye kıyıda basmasına rağmen 6-7 saniye içerisinde 10 metre kalama götürmüştü bile.Levrek avının en zevkli yeri başladı,kafa atışları ve mücadele.Kalamanın cırıltısına yanda uyumakta olan amcamızda uyanmış koşa koşa geldi yanıma.:D
    Amcamızı kıyıdan uzaklaşması için uyarıp arka tarafa güvenli bir yere aldıktan sonra:Dmücadeleye devam.. Yavaş yavaş balığın yorulduğunu hissediyorum,tamam teslim oldu dediğim anda suyun içinde bir takla ve tekrar geri basıyor.4-5 dakikalık bir uğraştan sonra son hamlesini suüstü yaparak tamamladı ve kumsala 40-50 cm kala yanladı.yaklaşık 5.5 kg olan balığımı Yavaşça,incitmeden sürükleyerek kıyıya aldım.
    Balığı aldığımda, yan tarafında pulların altında bir kabarıklık hissettim. pulları kaldırdığım da paslanmış bir üçlü sahte iğnesiyle karşılaştım.Resimlerdede görünüyor zaten.Pek anlam veremedim ,daha önce birinin sahtesi o bölgeye takılmış olsa,o üçlü iğne sahteden nasıl çıktı? sahte ve iğneyi birleştiren halkayı açacak kadar kuvvet uygulanmış olsa balığın eti yırtılır zaten. Tek aklıma gelen henüz ufak boylardayken,küçükken bizim kefal çarptırdığımız gibi veletlerden birinin zulmüne maruz kalıp :D kopardığı üçlü iğneyle birlikte büyümüş olması.Üçlü iğneyle kaynaşmış balık.İğneyi çıkarmakta dahi zorlandım diyebilirim.
    Daha iyileri sizlere nasip olsun arkadaşlar,cümleten rastgele...

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ümit

Ellerine sağlık daha irileri rasgelsin

Güzel balık

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ahhhh ustam yav valla daha ne diyelim bol şans :)
    Yine trofeyi patlatmışsın sanki bir gece önce biz orada saatlerce sahte sallamadık :D şimdi tekrar kurtlanmaya başladım.

Amca merayı açık etmesin diye boğup denize falan atmadın di mi :D Geçen seferden ben de dersimi iyi aldım istavrit bile çekiyor olsan (olmaz ama) yanından uzaklaşacam. Daha balıkla mücadele eden adamın yanına yamacına gitmem. Acaba dünkü kaçırdığın balık bu muydu ki, inşallah budur rövanş almış olursun.

Ben şimdi bayramın 3-4. gününe kadar nasıl sabredecem onu merak ediyorum.

Bu arada Özkan uyumamış yemin verdi ama bilemiyorum tabi :D

Her raporda senin evin bir tarafını görüyoruz yakında evini tamamen gezmişiz gibi olacak :D

Bir dahaki raporunu sabırsızlıkla beklemiyorum ustam :D çünkü beni kurtlandırıyor sonra evle papaz oluyorz:D:D

4. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim ali abim,oltan boş kalmasın rastgele.

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ümit bey mera neresi acaba Ben İzmir Çanakkale arası diye tahmin ettim ama doğru mu acaba :D:D:D

6. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim,
    zamanla olacak hepsi.balık nasıl kaçar onu bile gördün geçen av :D Yakındır kıyıda koşturacağın günler :D Sen sabredersinde ben nasıl sabredeceğim onu bilmiyorum :D Reel sahalardan uzak kalacak bir süre :D
    Özkan uyumuş ,kesin uyumuş.Kumlarda kulak izleri var :laughing:
    Benim evde daha ne yerler var :D aklın hayalin durur:laughing:

7. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    EGE DENİZİ:laughing:

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Şu raporu yayınlamasan belki kurtlanmazdım sabrederdim ama şimdi nolacak bilmiyorum, artık memlekete gidince abimi kandırıp sazan avına gideriz, sazan avına dair hiç bir bilgim yok ama bizim orda da başka balık yok :D

Yapacağız yapacağız ben de öyle hissediyorum. Senin de zaten sahalardan uzak kalman gerekiyordu, hem senin vücut sağlığın hem de bizim ruh sağlığımız için iyi olacak verdiğin ara :laughing:

Bi de şu dolaptakileri yemeye başla artık, dolapta yer kalmadı diye balığa gitme vizeni iptal etmesin yenge hanım :D

9. erdem73

erdem73 Erdem

En İyi Avı:
    Levrek, 2 kg
    kardeşim naptın sen ya, her gün mü levrek avlanır :) üstelik her seferinde daha büyüğü.. tebrikler...

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ümit, Allah aşkına yaz şuraya hiç boş avın da oluyor mu?

Ben çok merak etmeye başladım artık. Seni gören de, ege denizi balıklardan fokurduyor sanır. :D:D:D (Fokurduyo mu? :D)

Gene tebrikler, bugün resimleri göremiyorum kahroldum. :D

Arkaya kumsala aldım falan dediğine göre avlağı çözdüm.

Silikonlamı aldın, sert sahtele mi aldın? Silikon levrek çaparisi neyim mi kullandın yoksa? :D

Rapor çok güzel, heyecanı hissettim. Hasta hasta kurtlandım, bayrama kadar nasıl dayanacaz bakalım? Gitmiyon mu sen daha Ankara'ya?
    Bi av daha yapma gözünü seveyim. :D:D:D

Rastgelsin.... :) (Kılıç tutacağın günlere inşaallah.)

11. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    eyy maşallaahhhh.. ellerin dert görmesin.. şimdi o balığı kaldır ortadan. aynı balıkla başka rapor istemeyiz ona göre bak :D:D

12. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Söz kardeşim balık avı geçici bir süreliğine rafa kalktı ,rahat ol sen :D:laughing: Ben gökhanla konuşayımda hastanede morgta bi yer ayarlasın balıklar için :D :laughing:

13. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:
    Sargoz 1,6 kg,Çipura 1,5 kg,Levrek 3 kg
    Eline sağlık kardeşim :)
    Benim avda,önümde gamiti yiyen levreğe bu kadar mı benzer yahu :D:D:D Bak bir gün sonra gelmiş senin sahteye atlamış,ama hata yapmış :D:D:D
    Bence sen bir müddet ara ver avlarına,yoksa seni evden bile dışarı çıkarmayacak bazıları :D:D:D
    İşte şimdi özüne döndün,sargozları ve çipuralarımı elleme en büyük levrekler senin olsun :D
    Gazdan çekme ayağını,devam....( Yasin bak burası senin için :D )
    Yakışır Ümidime....

14. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim :)

15. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim,önceden boş döndüğüm oluyordu tabi canım olmaz mı:D Son zaman pek olmadı :D zaten balık yok denizlerde,hep söylediğim gibi;henüz deniz suyunda istediğimiz sıcaklığa ulaşamadık:Davlağı zaten gizlemiyorum abi bildiğin yer ama balık yok,yakalayamazsın ,hevesini kırmak gibi olmasın :Dsahte,silikon konusuna takılma bu kadar:laughing: illa takılacam diyorsun adresi biliyorsun:D
    Gidiyorum abi bir değişiklik olmazsa:D kurtulacaksınız reel den artık ama geçici bir süreliğine:D rastgele
    abi.

Not: Geçenlerde bir raporum da "levreğin yatık olanı makbul değil" demiştin :D unuttum abi senin için özellikle dik konumda bir resim çekecektim:D bir dahakine artık:D :D

16. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Eren çok konuşacağına incir şurubunu gönder de şenlenelim :laughing: :laughing:

17. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    TEK KELİME İLE PES. ...!

18. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    kısa ve öz söylüyeyim:D yuh yani:D

19. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    yok öyle uzaktan uzaktan :) gelirken kralını getirecem o şurubun.hep beraber duasını yapıp gömeriz :D

20. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Eyvallah abim sağol,
    Uyuz olmadım değil,gece kapının önünde garip garip tipler bekliyordu:laughing: :laughing: