selam arkadaşlar yaklaşık 2 aydır foruma üye olmasamda sürekli takip içindeyim.sizlerin yakalağı balıklara bakıp o gazla balığa çıkar ya elimde 2-3 lidaki yada mırmırla dönerdim.koşullar kısıtlı olduğu için (eşim) yakın bölgelere gider 2-3 saat içinde evin yolunu bulurum malum eve geri döndüğümde kapının önünde uyumakda var genelde güzelyalı ,konak, alsancak,bayraklı,karşıyaka tarafında avlandım yaz boyunca güzel lidakiler çektim ama aklımda hep REEL28 in çektiği 2-3 kiloluk çipuralar ve levrekler vardı .ne zaman bende çekecektim bu balığı rüyalarıma girmeye başlamıştı.bugün arkadaşı aradım akşam balığa gidelim ama hanımdan izini koparamam 2 gün önce çıktım sen bi yolunu bul bugün hep beraber çıkalım diye gazı verdim.akşama herşey hazırdı yemeğe gidilecek biraz dolaşılcak arabadan çaktırmadan oltalar alınıp sahil kenarında balık tutulacaktı.akşam oldu yemekler yendi dolaşırken balık muhabbeti açtık olumsuz bi cevap gelmeyince koşarak arabadan oltalarımızı alıp 10:00 gibi sahilin yolunu tuttuk.arkadaşın babasının sürekli avlandığı bölgeye geldik. yemlerimizi takıp oltalarımızı suyla buluşturduk.ufak tefek vuruşlar vardı ama bi türlü gelmiyordu.oturmuş muhabbet ederken hanımın oltana bişeyler oluyor demesiyle oltamın U şeklini alışını gördüm ve hemen çekmeye başladım o anı anlatmam mümkün değil kafa vuruşları harika yaklaşık 70 mtrelik mesafeden balığı çekiyorum ama aklımda hep acaba iğneden çıkacakmı kamış bu balığı çekermi diye düşünce vardı ama korktuğum başıma gelmedi ve sonunda balık kıyıda. sevincimi görseniz bi göbek atmadığım kaldı yaklaşık 1 kiloluk bi çipura , bi kaç fotodan sonra aynı bölgeye oltalarımızı yolladık ama nafile 12 ye kadar tık yoktu geceyi aldığımız bu güzel çipurayla sonlandırdık.Herkese Rasgelsin ... Yer : ? Makina: REMIXON RED COBRA 5000 Kamış : Orion 300 Kamış Klasik 3 iğneli Dip takımı Yem : Boru kurdu Saat : 10:00 / 12:00 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
tebrik ederim güzel av olmuş iyi heyecan yapmışsınhihi yanlız bu balık 300 ile 400gr arası gibi geldi bana:hungry: rasgele
Selam Merakımı mazur görün lütfen. Anladığım kadarıyla hep yasak olan bölgeleri mi seçiyorsunuz? Ağırlık bence de 500 gr altında gibi... idk