REEL28 den aldığım gazla ilk çipuram :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan35 tarafından paylaşıldı.

1. orhan35

orhan35 orhan

En İyi Avı:
    çipura 1.100 gr
    selam arkadaşlar yaklaşık 2 aydır foruma üye olmasamda sürekli takip içindeyim.sizlerin yakalağı balıklara bakıp o gazla balığa çıkar ya elimde 2-3 lidaki yada mırmırla dönerdim.koşullar kısıtlı olduğu için (eşim) :D yakın bölgelere gider 2-3 saat içinde evin yolunu bulurum malum eve geri döndüğümde kapının önünde uyumakda var :D genelde güzelyalı ,konak, alsancak,bayraklı,karşıyaka tarafında avlandım yaz boyunca güzel lidakiler çektim ama aklımda hep REEL28 in çektiği 2-3 kiloluk çipuralar ve levrekler vardı .ne zaman bende çekecektim bu balığı rüyalarıma girmeye başlamıştı.bugün arkadaşı aradım akşam balığa gidelim ama hanımdan izini koparamam 2 gün önce çıktım sen bi yolunu bul bugün hep beraber çıkalım diye gazı verdim.akşama herşey hazırdı yemeğe gidilecek biraz dolaşılcak arabadan çaktırmadan oltalar alınıp sahil kenarında balık tutulacaktı.akşam oldu yemekler yendi dolaşırken balık muhabbeti açtık olumsuz bi cevap gelmeyince koşarak arabadan oltalarımızı alıp 10:00 gibi sahilin yolunu tuttuk.arkadaşın babasının sürekli avlandığı bölgeye geldik. yemlerimizi takıp oltalarımızı suyla buluşturduk.ufak tefek vuruşlar vardı ama bi türlü gelmiyordu.oturmuş muhabbet ederken hanımın oltana bişeyler oluyor demesiyle oltamın U şeklini alışını gördüm ve hemen çekmeye başladım o anı anlatmam mümkün değil kafa vuruşları harika yaklaşık 70 mtrelik mesafeden balığı çekiyorum ama aklımda hep acaba iğneden çıkacakmı kamış bu balığı çekermi diye düşünce vardı ama korktuğum başıma gelmedi ve sonunda balık kıyıda. sevincimi görseniz bi göbek atmadığım kaldı :D yaklaşık 1 kiloluk bi çipura , bi kaç fotodan sonra aynı bölgeye oltalarımızı yolladık ama nafile 12 ye kadar tık yoktu geceyi aldığımız bu güzel çipurayla sonlandırdık.Herkese Rasgelsin ...

Yer : ? :)
    Makina: REMIXON RED COBRA 5000
    Kamış : Orion 300 Kamış
    Klasik 3 iğneli Dip takımı
    Yem : Boru kurdu
    Saat : 10:00 / 12:00

[​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrik ederim güzel av olmuş iyi heyecan yapmışsınhihi yanlız bu balık 300 ile 400gr arası gibi geldi bana:hungry: rasgele

3. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    Selam

Merakımı mazur görün lütfen. Anladığım kadarıyla hep yasak olan bölgeleri mi seçiyorsunuz?
    Ağırlık bence de 500 gr altında gibi... idk

4. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrik ederim güzel av olmuş

5. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Güzel bir balık .. bende bayramda yakalıyacağım İnş. afiyet olsun daha irilerine rastgelsin..

6. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Hoşgeldiniz foruma, avınız daim, trofeniz bol olsun :)

7. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Hoşgeldin Orhan ve hayırlı olsun çipuran :) Daha da kiloluklarına denk gelesin.

8. orhan35

orhan35 orhan

En İyi Avı:
    çipura 1.100 gr
    teşekkürler arkadaşlar bugün balığı tarttım tam 710 gr geldi.

9. ahaka

ahaka Arif

Devamını dilerim 70 metreden çekerken ki keyif paha biçilemez süper bir heyecan.Cümlemize rastgele..

10. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    Maşallah devamını dilerim