rekor boy...

Konu, 'Genel Konular' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

ALINTIDIR...MİLLİYET GAZETESİ...

Süper babaanne yakaladığı devasa balık ile rekorlar kitabına girdi. İngiliz Sheaila Penfold İspanya tatilinde yakaladığı canavar balıkla bir rekora imza attı.

Barcelona yakınlarındaki Ebro Nehrin'de yakaladğı balıkla bugüne kadar İspanya'da bir kadın tarafından yakalanan en büyük yayın balığını (yaklaşık 2 metre) tutan Penfold, oğlu ve kocasıyla çıktığı tatilde büyük bir sürpriz yaşadı.

Yüzünde hala kocaman bir gülümseme ile dolaştığını belirten ve kısmen kör olan Sheila Penfold, oltasına takılanın büyük bir balık olmadığını düşünmüş ilk anda ancak eşinin uyarılarıyla çektiği balığın sandığından da büyük olduğunu anlamış.

Sonuçta ise hem kocasını hem de oğlunu kıskandıran bir işe imza atarak balık tutmanın cinsiyet ya da sıklet ile ilgili olmadığını kanıtlamış

HABERİN LİNKİ VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

http://www.milliyet.com.tr/bu-balik...ndakika/19.01.2010/1188086/default.htm?ver=30

2. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    :Dİlk başta bu balığın büyük olmadığını nasıl düşünmüş ? Pek mütevaziymiş hanım ablamız maşallah.Helal olsun güzel balık valla

3. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    helal olsun iyi yakalamış ama ben 500 metrede olsa bu balığı sevmiyorum. bir türlü kanım kaynamadı yaratık gibi geliyor bana avda tesadüf denk gelirse geri salıyorum.

4. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Yayin

Sevgili koray Yayının tipi konusunda haklı olabilirsin,evet çirkin bir balık
    Ama ALLAHÜ TEALA bunu böyle yaratmış.Ama tadı konusunda kimseye laf ettirmem.Çünkü yayın balıgı tatlısuyun en lezzetli balıgıdır :) :) :)

5. birTIK

birTIK ATİLA

En İyi Avı:
    74 cm turna
    helal olsun baya büyük yayın , bende tipini sevmiyorum yayın'ın :S

6. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Çok güzel bir balık..Resmini görmek bile heyecan verici..:) Ama balığın tipine göre yakalanması da esprili tabii...:rolleyes: Artık balıkların genleriyle biraz daha oynarlarsa hanım balıkçılar için ''Behlül'' beyler için de ''Bihter'' görünümlü balıklar ortaya çıkartırlar.Amatör avcılık daha keyifli hale gelir..:D :D :D

7. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    valla ben çok seçici bir insanım öyle her olta ile avlanmam her türlü yemi kullanmam her balığı da yakalamam.

8. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    o yayına o kadın olta ve misanayla yakaladyısa bende bir daha balık yakalamam o balık o kadını yutar bile aileyi götürür o balık 10 15 kiloluk yayın bile adamı ne hale getiriyor kaldı ki bu balık

9. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

''Avatar''ından anlamıştım:D :D :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.