ALINTIDIR...MİLLİYET GAZETESİ... Süper babaanne yakaladığı devasa balık ile rekorlar kitabına girdi. İngiliz Sheaila Penfold İspanya tatilinde yakaladığı canavar balıkla bir rekora imza attı. Barcelona yakınlarındaki Ebro Nehrin'de yakaladğı balıkla bugüne kadar İspanya'da bir kadın tarafından yakalanan en büyük yayın balığını (yaklaşık 2 metre) tutan Penfold, oğlu ve kocasıyla çıktığı tatilde büyük bir sürpriz yaşadı. Yüzünde hala kocaman bir gülümseme ile dolaştığını belirten ve kısmen kör olan Sheila Penfold, oltasına takılanın büyük bir balık olmadığını düşünmüş ilk anda ancak eşinin uyarılarıyla çektiği balığın sandığından da büyük olduğunu anlamış. Sonuçta ise hem kocasını hem de oğlunu kıskandıran bir işe imza atarak balık tutmanın cinsiyet ya da sıklet ile ilgili olmadığını kanıtlamış HABERİN LİNKİ VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ... http://www.milliyet.com.tr/bu-balik...ndakika/19.01.2010/1188086/default.htm?ver=30
İlk başta bu balığın büyük olmadığını nasıl düşünmüş ? Pek mütevaziymiş hanım ablamız maşallah.Helal olsun güzel balık valla
helal olsun iyi yakalamış ama ben 500 metrede olsa bu balığı sevmiyorum. bir türlü kanım kaynamadı yaratık gibi geliyor bana avda tesadüf denk gelirse geri salıyorum.
Yayin Sevgili koray Yayının tipi konusunda haklı olabilirsin,evet çirkin bir balık Ama ALLAHÜ TEALA bunu böyle yaratmış.Ama tadı konusunda kimseye laf ettirmem.Çünkü yayın balıgı tatlısuyun en lezzetli balıgıdır
Çok güzel bir balık..Resmini görmek bile heyecan verici.. Ama balığın tipine göre yakalanması da esprili tabii... Artık balıkların genleriyle biraz daha oynarlarsa hanım balıkçılar için ''Behlül'' beyler için de ''Bihter'' görünümlü balıklar ortaya çıkartırlar.Amatör avcılık daha keyifli hale gelir..
valla ben çok seçici bir insanım öyle her olta ile avlanmam her türlü yemi kullanmam her balığı da yakalamam.
o yayına o kadın olta ve misanayla yakaladyısa bende bir daha balık yakalamam o balık o kadını yutar bile aileyi götürür o balık 10 15 kiloluk yayın bile adamı ne hale getiriyor kaldı ki bu balık