sayın balikavi.net sakinleri benim merak ettiğim bi konu var..aramızda en büyük balığı kim avladı boyutu nedir ?? yani rekor kimin kendimden baslıyayım ama gilmek yok benim rekorum 600 gr lık cipura PEKİ YA SENİNKİ????????????
Sanırım sitemizin rekoru Kuzu ustası Namık üstadımızın yakaladığı 20+kg lik kuzu olmalı..link aşağıda http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16401 Birde Üyemiz Hakan beyin trofe sinaritini pas geçmemiz haksızlık olur..10kg http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=4785
2 parca orki benden olsun.... Toplam 22,9 kilo et.... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2100
burdan sayın namık ağabimize seseleniyorum ağbi sen neyapmışsın ya yakaladığın balık mı desek yunus mu desek köpek balığı mı desek artık neyse resmini gordum de harbiden tebrik ederim bide ayıptır sorması nerde yakaladın ağabi??
Sevgili dostlar,ey sevgili amatör balıkçı dostlar...aramızda kimin ne kadar büyük balık yakaladığını,marifet sanan sevgili arkadaşlar... Bizler ki, balık avı tecrübelerimizi bilene de bilmiyenede paylaştığımız sitemizde örnek teşkil edecek davranışlar içersinde,herhangi bir yarışma platformunda bulunmadıımız ve olmadığımız aşikar... Sitemizde bizlere örnek teşkil eden bir çok büyüklerimi ve üstadlarımı tenzih ederek; Hayatta bazen başaramadıklarımızı bir oltanın ucunda pekiştirmek ve eksiltemediğimiz,dur durak bilmiyen egolarımızı da,rakip tanımadımız beklentilerimizin de,üstüne, üstlük oltayı denize her bıraktığımız anda, tüm dertlermizi de denize bıraktığımızı defalarca söylememize rağmen; nedendir büyükleri ve küçükleri hesap ederiz? oysaki.... Düşlerimiz,hayallerimiz.... bir olta nın ucunda değilmiki? Paylaşımda değilmiki?
Ben bi izmarit tutmuştum oda büyüktü baya elimi haffi geçiyo yani ben diyim 70 gr siz diyin 100 gr o derece
Sanırım soruyu yanlış yorumlamışsın..Arkadaş merak etmiş sormuş..Milletde birşeyler yazmış.. Burada ne rekabet ne ego tatmini ne altında başka bir aranacak bir konu var..Masum bir soru ve masum cevaplar var sadece..Nede sizin dediğiniz gibi büyük balık,küçük balık hesabı yapılmakta..
Gerçekten Muhteşem balıklar . Benim rekorum tek balık olarak ağaçlı da tuttuğum turna 1.4 kg , toptan olarak ise limiti aşmamak ve yorgunluktan dolayı yarıda kestiğim istavrit avları olmuştur ama gönül isterki bir kuzu , bir sinarit ...
Soruyu şöyle çevirsek.Sitemizde türe göre fotoğraflanmış en büyük balıklar.Namık ın kuzusu, turgay abinin turnası, vedat babanın lambukası, tommasinin kefalleri gibi.
bu hafta bozbükte idim rekorum 600 gr 4 adet degişik ebatlarda ama bitane kaçırdım kesin klonun üzerei idi hala aklım almıyor bukadar kurnaz bi balık olamz yemi yedigi bolmuyor iyneyi taktırsan bile en ufak boşlukta nasıl yapıyorsa agzından çıkarıyor sanki misina biyere sürtüyor gibi fotografları var ama ps ye bitürlü atamıyorum herkeze selam arkadaşlar bol avlar
geç bi cevapta ben vereyim zarganalar ve yaladermalar. zargananın avı benim avlarımın içinde en çok sevdiğim ve çekerken en çok acaba kıyıya alabilecekmiyim dediğim av .