Merhaba arkadaşlar, geçen sene at-çek yaparken kullanmak için aldığım remixon rainbow 30 bir makinam var. Makinayı distribürör firmadan , istoç remixondan aldım. Siteden bir üstadın tavsiyesi ile oraya gitme gereği duymuştum ve o günden beri hemen hemen tüm malzeme alışverişimi yine aynı yerden yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde makinama bir haller oldu, kolu sertleşti ve sararken zorlanmaya başladı, ben moral bozukluğuyla önce yeni makina arayışına girdim. Sonrasında makinamı aldığım yere götürüp gösterdim, bir-iki günlüğüne makinayı bırakmamı istediler. Makinayı almaya geri gittiğimde kolu komple değiştirilmiş ve yenisi kadar güzel ve sağlam olarak yapılmıştı. Bu tamirat için hiçbir ücret istemediler. Daha önce de yine oradan aldığım spin kamışımı da aynı şekilde tamir etmişlerdi. Remixonda bulunan Fatih, Ümran,Ali ve Yücel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, hem sıcak yaklaşımları hem de güzel esnaflıkları için..
Evet Benzer bir konuda Banada çok yardımları dokunmuştu. Şahsen Fatih ve Yücel'e bende çok teşekkür ederim.
Bende esnaflıklarına ve insanlıklarına hayran kaldım.Bu zamanda böyle esnaf kaldı mı dedirttiriyorlar.Bende hepsine teşekkür ediyorum.Yolları açık işleri hayırlı olsun.
Bunun yanında birde malzeme almaya gittiğiniz yerde insanların yaklaşımları da onemli, daha önce birçok defa basımıza gelmiştir, suratsiz bir adam al gülüm ver gülüm , acemice sorular sorduğumda sallama cevaplar fln. Yada sattığı ürünü tanımayan esnaflar. Remixonda özellikle Yucel arkadasım ve umran abi her konuda Engin bilgi ve tecrübeye sahip, bir soru sorduğunuzda yada hangisi? Dediğinizde ayrıntılı bir sekilde tatminkar cevaplar alabiliyor, nedenini nasılını sebepleriyle ogrenebiliyorsunuz. Ben evime et alırken bile hala mahalle kasabına gider, oturur çayını icer hal hatır sorarım. Bu bir alışveriş değil iletişim meselesi. Ürün aldığımız yerin ürünün ve müşterinin arkasında durması çok önemli..
Ben de Remixondan ve orada çalışan arkadaşlardan çok memnunum.Şimdiye kadar aldığım sörf makinem ve kamışımdan herhangi bir şikayetim olmamasına rağmen her gidişimde bir şikayetimin olup olmadığını sorar ve "kamışı makineyi getir bakım yapalım"derler ancak 3 senedir herhangi bir bakıma ihtiyaç duymadığım için götürmedim. Sağolsunlar hem ürünlerinden hem hizmetlerinden çok memnunum bende buradan kendilerine teşekkür ederim.