http://www.hemenav.com/Spin-Kamislar/Remixon-Caribe-3-25-gr-Aksiyonlu-270-cm-Olta-Kamisi.aspx Bu kamışı kullanan var mı veya arkadaşı kullanmakta olan?ufak sahteler her zaman daha avcı oluyor ve ufak sahtelerin eriminde böyle kamışlar çok etkili oluyor.Kullanıcı arkadaşlar ve veya büyüklerimin yorumları benim için önemli:thumb:
ben 14 yasında bı balıkcıyım ve oltan guzel abı balık tutmaya gıttıgımde adamda aynısı vardı ve cok begenmıstım azan avında makarna,mısır,solucan,veya marketlerden alınan sazan yemleri kullanabilirsin...
kamışa birşey diyemeyeceğim ama düşünceniz harika bende bir çok spin kamış soran arkadaşlara bunu analtmaya çalışıyorum. bana göre kamışların en alt atar değeri önemli, çünkü üst atar değerini hertürlü aşabiliyorsun abanmadan limitin üstüne çıkabilir. ama 10-40 bir kamışla 75 gram kurşun attım. hemde hatrı sayılır bir mesafeye. 5 gramlık bir sahteyi istediğiniz menzile ulaştıramiyorsunuz. bunun içinde atar değeri minumum olan kamış kullanmak fayda var, kullanılan sahtelerin 5-25 gram aralığında bunların en büyük kısmı ise 7-15 gramdır. bu nedenle düşünce çok güzel ama kamış için bir yorum yapamayacağım.