Selamlar abiler Remıxon Harmony 4000 7 Bilyalı bi ürünü aldım nasıl idare edermi çok kötü birşey değildir inşeallah...?
Teknik Özelliklerini araştırdım buldum arkadaşlar... 40lık küçük makara, 6+1rulmanlı, 200m/0,30mm Misina kapasitesi, 4,8:1 devir oranı, önden kalama, 340g ağırlık
Meslek:Uluslar Arası Bileşim Teknisyeni,Programcılık,Grafikerlik,Network Sistemleri Tıpkı sen gibi olacaktır. Her şeyden biraz yapar, ama hiç birinde mükemmel değildir. Bana sorarsan, gerek meslek mevzusunda, gerekse makine hususunda birini seç ama mükemmeli hedefle.
Makinamı bilmem lakin yukarıdaki bütün bileşim sistemlerini en iyi şekilde yaptığıma emin olabilirsiniz 11 yıldır yani küçüklüğümden beri bileşim sistemleri ile uğraşıyorum bu alanda gece günüz belirli emeğim var...Birçok Bilgisayar şirketlerinde yönetici olarak görev aldım herşey yaşa bağlı değildir azime bağlıdır...Saygılar dilerim iyi günler....
Yeni başlıyorum beyfendi amatörce bir şekilde kullanacağım efendim yani sanırım beklemeli kıyı avı olacak
arkadaşlar önermiyorum bu gün kırıldııı lütfen almayın paranızz boşa gitmesin...saygılar pişmanım....
Ya sorma orhan abi seyhan barajına gittim şöyle 40 metreye yakın uzağa attım sonra birşeyler vurdu çekeyim dedim şöyle 5 tur çevirdim takınağa takıldı çok hafiften geriye doğru çektim ip çatttt etti öndeki demir kelepce varya kilit oranınplastiğini kırdı neyse sonra abime söylim gittim abi hal mesele böyle anlattım yok dedi değişme olmaz kullanıcı hatası vsvsvs dedi birşey demedim ahlakımda değildir öyle geri çıktım dükkandan iştende yeni geldim hele bii uzman abilere sorayım dedim ufak çaplı bir araştırma yaptım yeni konu açtım yeni makina alacam abim yaa şöyle adam gibi birşey olacak...yeni konu açtım zaten makinalar bölümünde
Var mısın iddiaya Basit bir soru sorayım sana. Kaç dergideki hangi reklam senin grafik dizaynın? Programcıymışsın. Pek iyi, pek güzel. Peki kaç kernel modülü, aygıt sürücü yazdın, yazabilir misin? Senden bir derleyici yazmanı istesem, ne kadar zamanını alır? Network işine bakıyormuşsun. Pek iyi pek güzel. ACSE paketlerini TCP üzerinden nasıl taşırsın mesela? Veya daha basit bir şey, H323 için yapacağın QOS parametrelerinde, CBQ için Burst değerini nasıl optimize edersin? Elbette her şey azme bağlıdır. Ama bu saydığın alanların her biri birer ihtisas konusu başlı başına. Her biri tek başına 19 - 11 = 8 yıldan daha uzun zaman alacaktır zaten. Tabi ki sen azmetmiş ve 32 yıllık ihtisası 3 yıl 2 aya sığdırmış olabilirsin. Öyle mi gerçekten? Bilmiyorum, belki hakikaten öyledir. O zaman elbette bize de tebrik etmek düşer. Ama öyle değilse, grafikerlik dışında diğerleriyle senin ömründen fazla uğraşmış birinin tavsiyesini dinle derim. Bunlardan birini seç, onda ihtisaslaşmaya çalış.