remixon heavy duty carp

Konu, 'Kamışlar' kısmında miracles tarafından paylaşıldı.

1. miracles

miracles necip

arkadaşlar bu kamışın piyasada çok farklı ebatlarda satışları var. remixonun kendi sitesinde ebatlar 2.70 - 3.00 - 3.30 - 3.60 - 3.90 - 4.00 ama farklı bir site 3.50 ebadını sattıklarını görünce kafam karıştı. 3.50-3.60 ile 3.90-400 gibi yakın aralıklarla kamış üretmelerinin mantığını anlamaya çalışıyorum. ayrıca bu kamışlardan kıyıdan beklemeli av için tavsiye edebileceğiniz yada kullandığınız bir ebat var mı?

2. graski

graski Kerem

Ben aynı kamışı 2 senedir 3.50 olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Aldıktan sonra yüzükerini kontrol et. Benimkinin porseleninde kırık vardı. Aradım hemen geri gönderdim ve sorunsuz değiştirdiler. Yüzükleri geçmeli değil. Spin kamışlardaki gibi sargılı ve çok sağlam. Şahsen tavsiye ederim. Ben 4 adet almıştım. İlk günkü gibi çizik dahi yok ancak titiz olduğumu söylemeliyim.

3. miracles

miracles necip

kerem bey bu kamışlar için sazan / göl kamışı diye yazmışlar bir yerde nedir diğerlerinden farkı. ben şuanda lineaeffe adratic kullanıyorum 3.60 lık 250 gr a kadar atarı olandan. ilk başlarda biraz tedirgin olsamda artık yavaştan 75gr kurşunla 70-80 metrelere çıktım. bu 3.50 lik bu kamışla kaç metreye atabiliyorsunz ve kaç gram kurşunla ?