Merhabalar. Hafif bir surf makine ararken gözüme çarptı bu makine. Bir bayide ikinci el olarak satılıyor. Genel olarak yemli avda kıllanacağım. Belki bazen top arkası silikon çekerken uzağa atmak için kullanabilirim. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
100 kişi bakmış kimse cevap yazmamış.. Bari ben yazayım dedim. Linki burada belki bi yorum çıkar linke bakanlardan.
haa ben kullanıyorum biraz nazik at çek 200 gr 250 gr kursun üsküdar da kullandım kolu makaraya çarptı aldıgım yere götürdum istoç ta çok ilgilendiler yeni kol verdiler ama yine çarpıyor yanlış hatırlamıyorsam turu da iyi 5.1 senin kullanacagın şekilde bence kullanmakta zarar yok yanlız 5.1 devir hızı nı da dikkate alırsan iyi olur
Pardon linki yapıştırmayı unutmuşum. Buyrun: http://www.balikmarketim.com/?urun-16494-Remixon-Infinity-6000-Surf-Olta-Makinasi.html Genel olarak çupra, mırmır, minekop avında yemli ve zaman zamanda zargana topu arkası silikon atarken kullanacağım.
Yahu hiçmi kullananı yok olumlu veya olumsuz bişey söyleyin. Sadece bir yorum geldi daha... Haftasonu almaya gideceğim bi yorum lütfen.
Ben kullandim yani ama pek tavsiye etmem biraz nazik bir makine ve biraz yük bindiğinde zorlanmaya başliyor.
Sanırım boğazda kullandınız. Ben çupra-mırmır avında kullanacağım genelde. Ha yeri gelir 3 kiloluk levrekde binebilir. reeling Çekmesi zor olacak anlaşılan... Bilmiyorum bakacağız artıkidk