Merhabalar Remixon Telesurf 4.20 Kamiş Ve Ryobi Ecusima 6000 Makina Ile Ilgili Düşüncelerinizi Alabilirmiyim. Boğazda Istavrit -palamut -çinekop Avinda Başarili Olurmuyum Ve Yeterlimidir.değerli Bilgilerinizi Paylaşirsaniz Sevinirim.
ryobı ecusıma 6000 kullanamafım ama ınceleme fırsatım oldu makıneyı elınıze alınca kalıtesı anlasılıyor gercekden kalıtelı ve asıl bır durusu var nette cok olumluda yorumlar okudum bır ara bnde almaya heveslendım ama sadece heveslenmekle yetındım
remixon iyi bir kamıştır abiminde dedigi gibi iyi kullanman gerek biraz sana saçma gelecek ama benim en ugurlu kamışımdır remixon 17 tane kamışım var bunlardan sanırım 4 tanesi remixon 2,70-300-350-4,20 boylara sahip
Kamışı bilmem ama Ryobi Ecusima yı yıllardır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi pırıl pırıl makine. Tavsiye ederim.
ben remıxon un speectra modelını kullandım 4.20 200 gr atarlısı ılk once omur boyu garantlsl var kırıldı veya fıncan ı dustu gıdıyorsun ıstoc ana bayıısıne ucretsız yapıp verıryorlar soru bıle sormadan bu musterı ıcın ıyı kamıstan genel anlamda sıkayetcı degıılım fakat bıraz sagır bı kamıs ırı bı balık olmayınca anlamak ta guc oluyor.Ecısıma ya gelınce fıyat peformans acısından sepen olmasın gercekten ıyı bır makıne elına aldıysan sende bunu anlamasındır ama bakım lı kullanman ılk sart yanı tuzlu su lu kalmamalı yagsız kalmamalı fılan dıger bakınalara yapılacak bakım bunlar ama ecısıma hıc affetmez bakım sart ben her ıkısınıde kellandım ıyı bı kombınasyon olabılır kamısı nerden alacaksın bılmıyorum ama ıstoc ana bayını nı ara bıde ordan fıyat al.
ben bitane remixon aldım ardından birtana daha aldım. makara olrakta roybi var üstünde. o fiytatlara alabileceğin en iyileri arasında. remixon makinalar pek ii değilde kamışları gerçekten çok güzel
Bende remixon kamış kullanıyorum..Fiyat/performans olarak öne çıkan kamışlar bunlar,kesinlikle tavsiye ederim..