Remixon Katana ve Cormoran Bull Fighter çöp olmak üzere!!

Konu, 'Kamışlar' kısmında bulo27 tarafından paylaşıldı.

1. bulo27

bulo27 Bülent Durakoğlu

Herkese Selamlar,
    Çok severek kullandığım iki kamışım var. Son bir kaç av içerisinde Cormoran bullfighter kamışımın 2 adet porselenini kırdım. En son gittiğim jigging avında ise kısa süredir kullandığım Remixon Katana 10kg çekerli kamışın en ucundaki porselen ve halkayıda parçaladım. İthalatcı firmayı arayıp yedek fincan istedim fakat cormoran kamış için hiç olmadığını ve Remixon içinde birşeyler bulmaya çalışacaklarını söyleyip 10 gündür bekletildim. Cormoran kamışı zamanında 180TL gibi bir rakama almıştım. 2 Porselen kırılınca çöpemi atalım kamışı !! İthalatçı firmanın getirdiği ürünlerin yedek parçalarınıda servis etmesini beklerdim.
    Bu kamışları tekrar hayata döndürmenin bir yolu varmıdır? Forumun bu bölümünde en üstteki konuyu inceledim fakat Fincanları nasıl ölçeceğimi ve sözkonusu yurtdışı sitesinden bana uygun fincanların hangileri olduğunu bir türlü çözemedim.

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    iki ürün içinde ithalatçı İstoç'tadır.

http://www.remixon.com/

bence kamışları götürün, yedek parçaları orada yoksa bile uygun parçaları istoç içinden bulurlar.

3. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Bülent bey bence ithalatçi firmadan önce size Bull fighter kamışı 180 tl ye satan bayiye gitmeniz gerekir diye düşünüyorum.Ürünün son üç yıla ait parakende fiyatlarına baktım 65 tl yi hiç geçmemiş.Bir yanlışlık olabilirmi acaba ?
    Ayrıca ithalatçi firma yedek parça ve satış sonrası servis konularında bildiğim kadarıyla bir hayli ilgili eğer özelden telefon bilgilerinizi gönderirseniz sizi Ankara'da bulunan merkez ofis yetkilileri ile irtibatlandırabilirim.

4. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Adana ya yolunuz düşerse sorunu çözeriz ;) Hakan Kardeşime katılıyorum Cormoran Bull Fighter 60 tl civarı,

Rastgelsin.

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    ankarada da merkezi var. evet çabuk kırılıyorlar ama remixondakiler iyi insanlardır, beni hiçbir zaman cevapsız bırakmadılar, her sorunumda yardımcı oldular

6. bulo27

bulo27 Bülent Durakoğlu

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler,
    Cormoran kamışı Mersinden almıştım. Hatırladım, Mitchell makinesi ile 240 liraya mal olmuştu. Fiyat konusunda makinesi ile karıştırmış olabilirim. Kusura bakmayın. Şu anda Gaziantep'te ikamet ediyorum. Sanırım Mersinde'ki badime göndereceğim kamışları, birşeyler uyduracak. Sonuçta, uydurma olacak.

Cormoran için Hem İstanbul Hemde Ankarayı aradım, fakat yanıt olumsuzdu. Remixon Katana içinde bekleyeceğim arama tarama çalışmaları devam ediyor, Ümidimi yitirmeyeceğim :)

7. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Demiştim lakin gözden kaçırdınız.Bu gün firma ile görüştüm merkez ofisten sizi hatırlayamadılar görüştüğünüz kişinin adını aldınızmı ? Veya telefonu madem var Tarkan veya İsmail bey telefonunuzu bekliyorlar..

8. bulo27

bulo27 Bülent Durakoğlu

Hakan Bey Selamlar,
    İstanbuldan Fatih Bey ile görüşmüştüm ben birkaç kez telefonla. Şu anda, sağolsunlar Gaziantep teki bayii leri ile görüşmüşler ve bayii benim arkadaşım olduğu için bana ulaştı. Az sonra direk Ankara ile iletişim kuracağım. Telefonum 532 7689949 . İlgiliniz için teşekkür ederim.

9. bulo27

bulo27 Bülent Durakoğlu

Arkadaşlar selamlar,
    Siz haklı çıktınız, Remixon Ankara beni utandırdı. Sağolsunlar, Ankara daki ana bayii beni birkaç kez arayıp kamışları onlara göndermemi istediler. Gönderdikten 1 gün sonrada tamir ettirip tekrar kargoya verdiler. İlgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Bu kadar firma içinde forumdaki küçücük bir yazıyı ve müşteri memnuniyetini önemseyen başka kaç tane firma vardırki.

Herkese Rastgele,

10. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    hocam yerine yenileri takım olarak takılır her bayide bu takımı bulabilir hatta kendin bile takabilirsin ben teleskopik 2 kamışıma bile bu takımdan alıp taktımkırılan halkayı bıçak yardımı ile kaz çıkar yeni halkaları iple sar japonla yapıştır oje ile boya tamam

11. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    Tamir ücreti ne kadar ödediniz acaba?

12. erkan ekici

erkan ekici erkan ekici

remixon

benim yeni aldığım spin kamışta benim hatam sonucu kırılmıştı arkadaşlar çok candan ilgilendiler tamir için benden bir ücrette talep etmediler zannedersem arkadaş içinde etmemişlerdir. malına sahip çıkan bu ve bunun gibi firmalara çok teşekkürler

13. bulo27

bulo27 Bülent Durakoğlu

Bir süredir dışarıda olduğum için foruma giremedim. Ücret talep etmediler ve kamışlarda 10 numara tamir edildi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.