merhaba ben forumda yeniyim ..ben kıyıdan beklemeli avlar için (sazan) bir surf takım yapmayı düşünüyorum yardım edebilirmisiniz aklımda remixon magnum 60 ve linaeffe oyster cast 3,90 kamış tasarlıyorum kullanan lardan yardımlarını ve ürün yorumlarını bekliyorum. bir de avmarketi.com alışveriş sitesinden alışveriş yapanların güvenirliliği hakkında düşüncelerini bekliyorum.
Ben yeni surf makine araştırması yapmış ve dün yeni surf makine saihibi olmuş birisiyim.Benimde listemde magnum 6000 makine vardı ancak görünce cok beğenmedim.Açıkcası yüksek maliyetli bir makine aynı paraya bir çok alternatif var bence gidin mağzada görün veya biraz maliyet olarak üste çıkın evladiyelik bir makine alın derim.spro ve okumanın aynı fiyata çok güzel makineleri var.saygılar. not:başkaları zaten yazıcak önce ben yazayımlütfen tanışma bölümüne girip kendinizi tanıtınız.İyi Akşamlar.
Fatih merhaba, hoşgeldin. Bilen-tanıyan arkadaşlarımızın önerileri olacaktır. Kamış ve makina hakkında bir fikrim yok ancak sitenin güvenirliği konusunda hiç sorun yaşamadım. Yaşayan dostlara da rastlamadım. Gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirsin. Şimdiden rastgelsin selamlar.
yaklaşık 200TL civarında alışveriş yaptım fakat hiçbir üründe ne çizik ne eksik vardı. Güvenilirlikte sorun yok.
av marketi hakkında verdiğiniz bilgilere tşk. ama makine ve kamış konusunda aydınlanmış değilim doğrusu .yokmu forumda daha net bilgi verecek kimse;
Var Ben magnum 60 kullanıyorum (sazan için) biraz ağır ama taş gibi makina çok rahat sarım yapıyor daha balık çekmek nasip olmadı birkaç aydır elimde turnada falan denedim 0.37 misinayı 3.50m kamış 100gr kurşunla 100m ye yakın uzaklığa atmışımdır. En önemli düzeltmeyi de yapayım makinenin özelliklerinde 0,40mm misinadan 130m aldığı yazıyor ama yanlış ben 0,37mm den 200m sardım 0,40mmden de 180m ye yakın sararsın fiyatına göre güzel bir makina tavsiye ederim daha iyisi var tabiki ama fiyat olarak bence en iyilerden... avmarketine gelince güvenilir bir site fakat alış-veriş sepetindeki ürünleri satın almadan önce mutlaka müsteri hizmetlerinden stokta olup olmadığını sor. Bazen ürün sitede görünsede ellerinde olmayabiliyor, Bilgine... Saygılar Rastgele...