ustalarım bu makinada tecrübesi olan varmı istanbul boğazda(KANLICA) işime yararmı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler http://www.avmarketi.com/asp/product/9806/REMIXON-INFINITY-7000-SURF-MAKINE
Şekil ve gramaj açısından çok güzel makina. Bir ara çok araştırdıma ma hakkında iyi yorum gelmedi. O fiyata daha güzel makinalar bulunabilir.
bahsi geçen makinayı ilk piyasaya çıktığı günlerde alıp kullanmaya başladım. işlevi görüntüsü kadar iyi olmamakla beraber günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilir,ama uzun vadede iyi ve dayanıklı bir surf makina almış olmazsınız. benim şahsi tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırıp kendini ispatlamış başka bir surf makineye yönelmeniz yönünde, ayrıca bu makina ile ilgili yorumumu daha evvel ekipmanlar bölümünde yazmıştım. hatırlamanız amaçlı linki, http://www.balikavi.net/olta/showproduct.php?product=634&cat=25
ben daha çok gramajına takılmıştım birde fazla bilgim yok kağıt üzerinde özellikleri güzel görünüyordu kullananlardan bilgi almak için arştıyordum ben biraz hafif bir makina arıyorum o da muamma shimanocular shimanoyu övüyorlar okumacılar okumayı kısaca makina almak bi dert iiginize teşekkürler
değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim makina konusu çok karışık bütçede bir sıkıntı yok ama hafif ve kaliteli bir set yapmaya çalışıyorum ilginize teşekkürler
naçizane fikrim, forumda tavsiye edilen makinalardan aklınıza yatanların bir listesini çıkarıp, malzeme satıcılarına giderek listelediğiniz makinaları yakından inceleyin, eminim liste çok kısalacak ve nihayi kararı çok daha rahat verecek duruma geleceksiniz,
http://www.avmarketi.com/asp/product/9803/REMIXON-ULTRA-SURF-6500-SURF-MAKINE http://www.avmarketi.com/asp/product/9802/REMIXON-FIRST-CLASS-6500-SURF-MAKINE Bu ikisi işlev ve kalite açısından daha iyi makinalardır, bunları da inceleme listenize ekleyebilirsiniz.
sorunum şudur ki elimde okuma travertine 65 makina ve lineaeffe turna fresh 4,20 kamış var bütçem aşağı yukarı 1000tl ben daha iyi sağlam hafif bir set oluşturmak istiyorum bunun içinde kendimce 2 veya ne sayıda ve ne çapta (20lik 40 65 lik 80 lik veya 100lük)gerekiyorsa o makinalardan ve kamışlardan almak istiyorum bunları ne yapacağım konusuna gelince yazın tunceliye gidiyorum akarsu ve baraj var buralarda alabalık ve sazan v.b balıklar avlamayı düşünüyorum sonra ege ve istanbulda boğaz kıyısında istavrit çinekop lüferne varsa artık onlar için de kullanacağım makina ve kamış arıyorum kafam karışıyor nedeni ise shimano almak istediğimnde shimano satanlar shimanoyu öve öve bitiremiyorlar okumacılarda okumayı bu arada başka satıcılarda kendi elindeki makina markalarını aynı şekilde anlatıyorlar okumacıya göre 600tl shimano alacağıma 3 tane okuma alırsın ömrün yetmez diyorlar veya shimano çinde üretiliyor al bu da shimano nun aynısı markası değişik v.b gibi bir sürü şey dinleyince ne shimano ne okuma ne remikxon bir şeye güvenim kalmadı anlayacağınız kafam iyice karıştı istediğim hafif sağlam güçlü ve kaliteli bir veya birkaç makina ihtiyaçlarım yukarda yazdım ama çözümü 3 bilinmeyenli denklem gelde işin içinden çık ilginize teşekkürler
sorunum şudur ki elimde okuma travertine 65 makina ve lineaeffe turna fresh 4,20 kamış var bütçem aşağı yukarı 1000tl ben daha iyi sağlam hafif bir set oluşturmak istiyorum bunun içinde kendimce 2 veya ne sayıda ve ne çapta (20lik 40 65 lik 80 lik veya 100lük)gerekiyorsa o makinalardan ve kamışlardan almak istiyorum bunları ne yapacağım konusuna gelince yazın tunceliye gidiyorum akarsu ve baraj var buralarda alabalık ve sazan v.b balıklar avlamayı düşünüyorum sonra ege ve istanbulda boğaz kıyısında istavrit çinekop lüferne varsa artık onlar için de kullanacağım makina ve kamış arıyorum kafam karışıyor nedeni ise shimano almak istediğimnde shimano satanlar shimanoyu öve öve bitiremiyorlar okumacılarda okumayı bu arada başka satıcılarda kendi elindeki makina markalarını aynı şekilde anlatıyorlar okumacıya göre 600tl shimano alacağıma 3 tane okuma alırsın ömrün yetmez diyorlar veya shimano çinde üretiliyor al bu da shimano nun aynısı markası değişik v.b gibi bir sürü şey dinleyince ne shimano ne okuma ne remikxon bir şeye güvenim kalmadı anlayacağınız kafam iyice karıştı istediğim hafif sağlam güçlü ve kaliteli bir veya birkaç makina ihtiyaçlarım yukarda yazdım ama çözümü 3 bilinmeyenli denklem gelde işin içinden çık ilginize teşekkürler
makinanızı aldınız mı bilmiyorum abi ama bilginiz olsun isterim bahsedilen INFINITY makinası atçek makinasıdır fazla agır yuke gelmez sahte atmak uzaga fırlatmak ve hafıflık konusunda cok iyidir. makinanın içini özgur abim yagladıgını söyluyor netur bir yag kullandıgını bilmiyorum onların özel yagı olur memnun degilseniz getirin degiştirelim biz makinayı size verirken aynı şeyleri diyoruz eger memnun kalmazsanız ustune çizik gelmesin degiştiririz sorun degil bozulursa bir urunuzumuz tamir olmazsa yenisini veririz biz malımızın arkasındayız bilgilerinize sunarım buyrun bi çayımızı içmeye gelin hem sohbet etmiş oluruz şikayet veya arzularınız olursa söyleyin hatalarımız varsada kapatalım saygılar (remıxon)
Geçen sene remixon marka çok sağlam ve işlevsel görünen bir makina almıştım dökümdü çokda ağır değildi ama 5. günün sonunda tamire gitti 1 aydan sonrada sesler çıkarmaya başladı remixon dışında başka birşey alın bence
samim bey eger mumkunse istanbul şubesine yollarmısınız makineyi yenisini gönderelim size yada farklı bir urunumuzun ismini söylerseniz onunla takas olabilir fabrikadan kaynaklı bir hata olabilir bu .. bizim için sizin isteklerinizi karşılamak yarı yolda bırakmamak önemlidir sorun degil eger gönderip yerine başka bir urun söylerseniz bunuda yapabiliriz iyi gunler dilerim
ali merhaba, ilgili yorumunu okurken şaşırdığımı belirtmek isterim. bahsi geçen makinanın atçek makinası 'sahte atmak' olduğunu ve yüke gelmeyeceğini belirtmişsin. Lakin bahsi geçen makina tasarım,uygulama ve satış ilanları dahilinde surf makinasıdır.'adı surf makinası'. http://www.avmarketi.com/asp/product/9806/REMIXON-INFINITY-7000-SURF-MAKINE bahsi geçen makinanın uzak atış bazlı tasarlanıp buna göre yükede gelebilmesi gerekir. makinanın yağlanması konusunda emin ol ki,zeytin yağı kullanmadım Senden ricam konular dahilinde yapmış ve veya yapacağın yorumlarda varsa ürünlerin olumsuz yanlarından da bahsedebilmen. Önemli olan az ve öz yorum yazmak,nede olsa her güzelin bir kabahati vardır
tabi öyle özgur abi her şeyin bir guzel birde kabahati vardır yalnız biz subemizde satarken musterilerimize söyluyoruz agır yuke gelmez fakat uza atımda iyidir sipin makinası olarak kullanabilirsiniz surf kamışlarda diye ... ilk gelen partide makinanın içi tutyaydı sorun cıkarıyordu fazlasıyla ikinci gelen tartide komple içini çelik olarak yaptırdık ... makina yaglama da pelikanın bir yagı var makinalar için ince beyaz bir yag onu kullanırsanız daha iyi olur diger yaglarda asıt var makinanın ömrunu azaltır
Sn.Garçon,Ali bey sattığınız malın garantisi ve bakımı konularında arkasında durmanız biz amatör balıkçıların uzun yıllardır suistimal edildiğimiz bir konuydu.İnanın çok etkilendim.Kocaelinde ikamet ediyorum ama bir ayağımda Tekirdağda.Geçerken mutlaka uğrayıp bir çayınızı içmek istiyorum.Daha önemlisi biz amatör kıyı balıkçılarının sorunlarını etraflıca bir görüşelim.Hem size yararı olur,hem bizlere.Forumdan telefonunuzu alıp aradığımda siz yoktunuz,selam bıraktım.Sağ olsun Fatih bey ilgilendi.Hakikaten esnaf bir kardeş.Yanlız kayaya tosladınız.Ben muhacırım.MUHACIRIN CANINI AL,PARASINI ALMA.İşiniz var benimle. Hayırlı işler,bereketli olsun. Selamlar.
Merhaba, bu mesajınıza güvenerek, bir şey sormak istiyorum, bir malzeme satış sitesinde gördüğümü sanıyorum, üzerinde yanılmıyorsam, remixon yazan değişik renklerde yedek takım ve çapari sarmada kullanılan 3 boyda, sert süngerden yapılma kasnaklar, vardı, sizde mevcutmu, mevcutsa nasıl temin edebilirim,bunu öğrenmek istemiştim, şimdiden teşekkürler, sevgi ve saygılarımla...
şuanda elimizde hatta depolarımızda bayılerimizde bile yok bitirdik ama yeniden şipariş verdik tam olarak yeniden ne zaman gelecegini bilmiyorum ama
Ali Bey makina yazlığımda olduğu için bende yazdan yaza gittiğim için makina şu anda bende değil ama makinayı sizden almamıştım orda bir balıkçıdan almıştım