arkadaşlar iki tane remixon makina aldım.öyle pahalı şeyler değil ama ikiside kısa sürede kilitleme sisteminden arıza verdi.kullanmadan çöpe atacaksan remixon alacaksınız dikkatinize...
Kuzen gidip en ucuzuna kaçarsan dayanmaz tabi. Gördük senin makineni pert olmuş ne zamandır kullanıyon sen o makinayı bırakta bozulsun artk
Arkadaşlar kısa sürede bozulan Remixon makina modellerim,(weekwnd 40R) ve (summer 5000) dir.İkiside kilitleme sisteminden arıza vermişti.Tamire götürdüm tamirci kilitleme tırnağı aşınmış dedi.yahu bunları kilden falanmı yaptılar acaba suya girince kısa sürede eridiler.(modena) Turgay Karaaslan arkadaşımız üreticiyle irtibata geçtinmi diye soruyor,Türkiye,de üreticiye ulaşılabilirmi bilemiyorum valla.Daha kestirme bir yolu var o markadan uzak durursun olur biter...
Bence yanlış düşünüyorsun,dediğin makinalar toplamda 30-35 tl aralığında zaten bide hanği amaçla aldığına bağlı,çaparada iş yaparken sazan gibi güçlü balıklarda sorun olabilir.Bir firmayı kötülemeden önce birkaç kez düşünmekte yarar var,acaba bendede bir hata varmı diye,iyi akşamlar.
Nihat Sunar kardeşim bende biliyorum bu makinaların sazan gibi kuvvetli balıklarda kullanmanın doğru olmayacağını.Ben bu makinaları çaylarda (siraz,tatlısu kefali,bıyıklı(bekir),kızılkanat,tatlısu sardalyası v.b) avlamak için almıştım.Makinalar ucuz diye 1 yılda mı kullanmayayım yani.Ayrıca ben olta balıkçılığına yenide başlamadım,yıllarımı verdim.Şuanda bu makinalardan başka değişik markalarda (D.A.M.Mitchell,Sılstar,Shımano,Albastar vb.)gibi 6-7 tane daha makinam vardır ve 3-5 yıldır kullanıyorum tık bile demediler.Maksadım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek,ayrıca hiçbir marka bana diğerlerinden ne yakın nede uzaktır.Hiçbirinin sahibinide üreticisinide bilemem.Burada amacım markayı kötülemek değil randıman almaya çalışmaktır.(tabii burada ucuz etin yahnisi misali ) diyorsan anlayabilirim.Sende de hata olabilir diyorsun evet olabilir bizler insanız yani kuluz,şaşar beşeriz.sizede iyi akşamlar nihat kardeş