Remixon Şişme Botlar hakkında bilgi..

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında barisbasci06 tarafından paylaşıldı.

1. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Arkadaşlar REMIXON şişme botları internetten yerli ve yabancı sitelerden çok araştırdım ancak istediğim cevaplara ulaşamadım.

1-)Öncelikle bu marka bot olarak nasıldır?
    2-)1000&1200 denye arasında imal ediliyormuş ancak bütün sitelerde hep aynı
    ifadeler var sanki birbirlerinden copy-paste yapmışlar gibi.Aslında kaç
    denye kumaşı var?
    3-)Botları hangi ülkenin üretimi?

Kafama takılan sorular bunlar. Kullanan veya bilen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

2. fish founder

fish founder Özgür

merhaba,

bu bot,
    çin'de remixon'un kendi adına fason olarak ürettiği bir bottur.dolayısı ile bu marka olarak sadece Türkiye'de satıştadır.
    çin'de hangi imalatçının ürünü olduğu hakkında en ufak bir ibare bulunmamaktadır.
    bazı modelleri 1000 bazı modelleri 1200 denye üretilmiştir.ama geneli 1000 denyedir.

bir ara satın almayı planlamış olduğumdan yaptığım araştırma sonuçları bunlardı,lakin en iyi yorumları bu botu daha evvel satın almış ve halen kullanmakta olan arkadaşlardan gelecektir.

Son düzenleme: 22 Şubat 2010
  3. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Bırakın çin üretimi olmasını özellikle 1000 denye olması nedeniyle bile listemden çıkartmam için yeterlidir.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Sanırım büyük ihtimalle daha önceden 380 cm boyundaki modelini kullandığım ve bana ilk kez kullanmama rağmen son derece güven veren ancak muhafaza konusunda sıkıntı çektiğim için satmak zorunda kaldığım RYOBI markasına yöneleceğim.Şuan için elimdeki alternatifler içinde % 75 oranında önde gidiyor :)

5. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Merhaba

RYOBI'nizi aldıktan sonra gene Bizler ile paylaşırsanız güzel bir kaynak olur.

Şimdiden hayrlı olsun.

6. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    "3.80 ryobi bot hakkında yardım... " konulu sayfada daha öncedende bu bot ile tecrübelerimi paylaşmıştım.Oradan da bilgi alabilirsiniz.
    Teşekkürler..

7. garçon

garçon ali doğanay

barış abi botumuz 1100 denye kumaştan uretilmiştir ryobi de cinde uretilir remıxon da ryobi bota guneşte baktıgınızda içi ışık dolar farkettininzmi bilmiyorum ama gezin bakın derim hepsini alba star da da botlar var bizde ( remıxon da da) şimdi balikmarketi.com da getiriyor aralarında tercih yapın ben bizimkini 8 senedir kullanıyorum birşey olmadı daha çok şukur tavsiye ederim ( herhangibi yapıştırma yerlerinden açma yaparsa 2 yıl içinde bire bir degişimini yapıyoruz eger parlarsa bu %80 imkansız bıçak cam gibi bir maddenin kesmesi lagzım ucretsiz tamirini yapıyoruz ) bilgilerinize sunarım iyi gunler dilerim

8. beleş

beleş Kemal Büyük

Favori Kamış:
    yok
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    turna 78 cm
    Ben kullanıyorum 2.50 tahta taban bir şikayetim yok.ankara sincanda fabrikası var diye duymuştum.

9. garçon

garçon ali doğanay

sincanda sagdece parakende satış yerimiz var kemal abi fabrikası çinde ama çin malı oldugu için kötu olarak dusunmeyin. çine fabrikaya gidince sana nasıl nekadarlık bir malzeme istiyorsun diye soruyorlar sen kalıplarını ölçu ebat ve kullanılacak malzemeyi seciyorsun onlar ona göre yapıyorlar çinde yaptırılma sebebide daha uygun fiyatlara inmesi ve her butceye uyum saglamak içindir aynı botu italyada almanyada yada japonyada yaptıra biliriz aynı malzeme aynı şekil olur sagdece fiyat iki katına cıkar yani çin malı diye kötu dusunmeyin biz sagdece daha uygun fiyatlarda alabilesiniz diye cinde yaptırıyoruz

10. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan
    Bu botu konyada satan yer varmı.
    Aslında benim araştırdığım rafting tipi botlar ama bu botu konyada satan bir yer varsa yakından görmeyide isterdim.

11. garçon

garçon ali doğanay

konyada bayılerimiz var ama hangisine ne tip bot verdigimizi tam olarak hatırlamıyorum yanıltmış olmayım yakup abi seni yarin şirkete gidince gönderdigimiz kayıtlarda bulabilirsem eger yarın akşam tam adres veririm size

12. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan

Size zahmet olacak ama sevinirim.

13. beleş

beleş Kemal Büyük

Favori Kamış:
    yok
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    turna 78 cm
    Ben kullanıyorum bir şikayetim yok demiştim zaten ama türkiyede üretilse daha ucuz olmazmı acaba türkiyedede işçilik o kadar pahalı değil .

14. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Konuyu açtığım zaman araştırma içerisindeydim.Botu gözümle gördüğüm ve satışını yapan kişiye sorduğum zaman bana göre çelişkili bilgiler verdiği için tereddütte kalmıştım.Sonradan yaptığım araştırmalar sonucunda Ryobi markasında karar kıldım ve aldım.Daha öncede kullanmıştım bu markayı bana çok sağlam ve güvenli geldiği için ikinci kez aynı markayı tercih ettim. Dediğim gibi Remixon markasını kullananlar vardır mutlaka, kötülemiyorum tabiki herkesin malı kendisine iyi geldiği için yorum yapmıyorum. Benim düşünceme göre biraz zayıf kaldığı için tercih etmedim..

15. garçon

garçon ali doğanay

kemal abi botu turkiyede yaptıramıyoruz cunku böyle bir fabrikası yok ve türkiyede bunu yapacak işcilerin maaşları yuksek bundan ziyade yapılacak kumaşların motun malzemelieri türkiyede pahalı oldugu için turkiyede yapılırsa fiyatlar artar en az %40

16. garçon

garçon ali doğanay

yakup abi bugun şubeye gittim kayıtlarımızı inceledim 2 ay önce bir bot vermişiz orda bir bayımıze aradım elinizde duruyormu diye ne yazıkkı satmış

17. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan

İlginizden dolayı teşekkür ederim.