remixson kamış için lütfen yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında gece_denizi tarafından paylaşıldı.

1. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    pelikan 15-40 gr atarlı kamışım
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    2 kilo kalkan ve 4,5 kg levrek.
    slm balık dostlarım.ilk başta yeni yılınızı kutlar mutlu ve bol bol balık tutma dileklerim ile.şimdi benim ufak bir sorunum var inşallah yardımcı olacak arkadaşlar olur.levrek avında kullanmakta olduğum 3 parçalı REMIXSON SYNERGY 2703 kamışımın uç kısmını bir kaza sonuçu kırmış bulunmaktayım.bu parçayı ne kadar aramış olsamda bir türlü bulamadım.bunu nereden nasıl bulacağımı bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.bir kaç tane resimde yükledim.şimdiden teşekkürler.

Uploaded with ImageShack.us

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Cuneyt merhaba, aynı kamisi 1 yıldan fazla süredir kullaniyorum, çok güzel ve dengeli bir kamis.
    Ben bu kamisi istoc remixondan almıştım, bildigim kadarıyla distribütörleri de onlar. Benzer bir sorun yasamıştım ve hemen hallediverdiler. İnternette muhtemelen telefonlarını bulursun, bulamazsan kartvizitleri işyerinde biyerlerdedir ben numarayı sana iletirim. Kargo ile vs. Bir çözüm bulunacağına inanıyorum, selamlar..

3. murat kayadelen

Benimki de ne dalgınlık yahu, sitemizde üstte reklamları var. Tiklayinca iletişim kutucuğunu da göreceksin. Hatta balikavi.net den olduğunu söylersen daha sıcak yaklasacaklardir..

4. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    teşekkürler murat bey yol gösterdiğiniz için.

5. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    murat bey dediğiniz yeri istanbul şubesini aradım oda beni ankara merkeze yönlendirdi orasınıda aradım tek parça satamayacaklarını toptan satış yaptıklarını söyledi.bir parça bulamıyorum yazık olacak.

6. Kyakalı

Kyakalı Recep

Aynı durum benimde başıma geldi.Yardımcı olduklarına dair bi yoruma inanıp remixon synergy aldım,başıma böyle bişey gelirse parça sorunu yaşamam sandım ama en uçtaki parça kırılınca arayıp parça sorduğumda aldığım cevap seninkinden farklı olmadı.Şimdi bu nasıl bi iş anlamadım.Birisine yardımcı olurlarken bi başkasına olumsuz cevap veriyorlar.Bilseydim böyle olacağını ne remixon alırdım,nede onlara eyvallah ederdim.Bi dahada alırsam o markadan bişey .......... anladınız siz beni

7. murat kayadelen

Parçanın bulunamamasina üzüldüm cüneyt, benim kamısda uctaki halka kırılmıştı ve sorunsuz tamir etmişlerdi, hatta ücret de almamislardi. Uç parçalı kamisin 1 parçasının ayrıca satılmamasi farklı bir konu tabi. Eyer çok uçta, uctaki halkanın takilabilecegi incelikte bir yerden kırıldı ise tamir edilebileceğini düşünüyorum...

8. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    evet dostum herşey malı satana kadar.sattıktan sonra kimse kimseye yardımcı olmuyor.