Eline sağlık,enterasan renkler.Eğer bu rekler içinde bulunduğun ruh halinin karmaşıklığını temsil etmiyorsa sorun yok
Enteresan fakat bir o kadar sanat eseri gibi olmus Okan Abi guzel bir espri yapmis bu arada . O yapmasaydi ben yapacaktim Insallah gonlundeki avlari getirir bu calisman Rastgele...
Renkler muhteşem. Yalnız balıkların bu sahteye atlayacağı konusunda şüpheliyim, zira içlerinde sanata düşkün balıklar varsa atlamak yerine bu eseri izleyeceklerdir.
ben balık olsam bu sahteye atlamaz, ondan korkup kaçardım Tabi bunlar işin şakası, güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık, yalnız bunun yerine sırt, gövde ve karın bölgesi üzerine uzunlamasına bir kaç renk kullansan daha güzel olurdu diye düşnüyorum!
maşallah ruh haline göre bi şaaeser cıkmıs ortayay uehuehu güsel ama bravoo nasil balık alırsın bunla dene bakalımda hocam raporlada görelim
Hakikaten bu açıdan düşünmemiştim hiç. Hanım dün güne gitmişti, evde aç susuz kalınca psikopata bağlamışım galiba
Sanat, sanat içindir ya da halk içindir anlayışlarını terk edip "sanat balık içindir" anlayışına yönelme vakti