Bu misinanın nasıl bir tarzı olduğunu hakkında bilgi verebilir misiniz? Aldığımda hazır bu sarılıydı. Yenilemem gerekir mi? Açıkçası rengi bana çok itici geliyor =))
Benim çantamda da renkli bir misine var. nerede ne için kullanılır bilmiyorum. bir kaç metrede bir renk değiştiriyor.
Multicolor denilen bu tür renk değişimlerindeki aralar sabitse,sararken sayarak sahtenin yada takımın ne kadar uzağa erdiğini takriben nete yakın anlamak mümkündür. Örneğin ben dikine yemli yada jig avlarımda bu tür ip misin aları kullanır ve her on metrede bir renk değiştiğinde takımımın nekadar uzağa indiğini yada erdiğini doğruya yakın anlayabilirim. Ancak konu metrelerle değilde santimlerle ifade edilebiliniyorsa bu kere bunlara ebrulimisina demekte fayda vardır. Şayet Asso'nun bu ebruli misinalarından bulabilirseniz,gayet sağlam olduğunu belirtmek gerekir. Sevgiler
Bir zamanlar, şurada bir şeyler karalamıştık: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=50417 Bir bakmakla fayda temin edilebilir sanıyorum.