Evet öncelikle herkese merhabalar , ben geçen avımda 3 dişliyi kandırmayı başarmıştım , eminönü tarafında avlanmaktayım , fotoğraftaki sahte hakkındaki düşünceleriniz nedir , yeni aldım shimao'nun bi serisi tam olarak bilmiyorum , bu arada kimlikte çıkmış
bu bildiğimiz sahtelerden mi jig mi ? bana jig gibi geldi. jiglerde her iki tarafta iş yapar ama kuyruğa takarsan daha etkili olur.
Garip geliyro biliyorum ama, iğnenin yeri doğru (tahminimce). Bu bir pilker sanıyorum. At bunu, sonra yüklen sarmaya, torik varsa, atlar kesin. Ama başka işler için ciddi kaygılar beslediğimi belirtmekte büyük faydalar telakki ediyorum.
Oraya takarsan, o sahte gitmez, aksiyon yapmaz. Ha, sarıkanat varsa, bu ara zaten iyice ayağa düştüler, alırsın sanıyorum. Ama seneye filan bilemem ne olur.
Serdar bey eğer dediğiniz gibi bir ürünse ağır jigler gibi olmalı diye düşünüyorum. Benim gördüğüm ağızdan iğneli birkaç ürün vardı ama onlar da en az 120 lık gr jiglerdi.
Gördüğüm kadarıyla, buda bir butterfly jig zaten. Yanlış görmüş olma ihtimalim, yok sayılamayacak kadar yüksek. Dikkatli bakarsan, ağırlık merkezi önde. İğne arkaya -> olta öne demek ki, ağırlık merkezi arkada kalır, bu alet takla filan atarak gider, karışır, mesafe almaz vs. Dahası çekerken fluttering yapamaz. Ama diyorum, kötü bir resme bakarak o kadar çok bilgi çıkarmak olası değil, ancak tahminler ile bir şeyler geveleyebiliyoruz.
Peki bi rapala almaya gittiğimizde nasıl seçmeliyiz renklerini kırmızı kafa diyolar ama ne kadar doğru bu ? Hedef balık boğazda sarıkanat lufer ve boyutu 7cm uygunmu?
Şuan takımı hazırlıyorumda rapalaya misinayı taktım , 1 metre misina boşluk bırakıcam sonra fırdöndüye takıcam , fırdöndüyede 150 gram kurşun , böylemi oluyor takım ?
Resimde sahteden daha önemli durumlar görüyorum Kimlik bilgilerin net ve okunur durumda; Birçok davayla ilgileniyoruz kimlik bilgileriyle sahte çekler,kredi kartları,sözleşmeler,anlaşmalı evlilikler, bence bu resmi kaldırmalısın; ve masada duran kaçak sigara ; Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı raporlarına göre, Türkiye'ye yasadışı yollarla sokulan 'kaçak ve sahte' sigaradan elde edilen gelirin büyük bölümü terör örgütü PKK'ya gidiyor. Sanane diyebilirsin ama benim üstüme düşen seni uyarmak uyarsın uymazsın gerisi sana kalmış.
Üstadlar varken bana söylemek düşmez ama benim yaptığım klipse kamış boyu kadar fc misina sonra küçük bi klips ve onada rapala 150 gram kurşun 0.30 misinaya dayanırmı bilmiyorum ama ben 0.40 yapıyorum 200 gram atabildim veya ipten yapıyorum kurşunun bedeninde klips olunca çok karışıyor