uzun zaman aradan sonra bi rapor yazayım istetim sarıkanatlar boğazda rapala levreklerde buralarda raglou ile tutulmuştur levreğin biri 5.300kg diğeri 1.800kg geldi RASGELE
"Resimleyebildiğim kadarıyla" doğru bir başlık :thumb: Mübarek ne poşete ne de fotoya sığmamış zaten :laughing: Tebrikler, darısı başıma
İSmail abi çok güzel balıklar almışsın maşallah, hele o levrek biraz daha dursa köpekbalığı olacakmış nerdeyse süper bir trofe inşallah güzelleri nasip olur, tebrikler :clap2:
sarı kanatları güzel çekmişsinde güzelim levrekleri hiç iyi çekememişsin tebrik ederim çok güzel av yapmışsın..
Hakkatten resimleyememişsiniz İsmail bey. Ben 5 kilo 300 gram levrek tutsam gelinlik giydirip telli duvaklı fotolar çektiririm. Tebrikler.
Genco Bey, avatarınız daki o balık, küçük kara balık diye bir kitaptan alıntı değilmi, küçükken okumuştum sanki
Evet Samed Behrenginin Küçük Kara Balığı.Onun hikayesiyle büyümüştüm,o yüzden kafam dik ve dikiş doludur
İsmail, durdu durdu vurdu GOOOOOOL!!! Sesin soluğun çıkmamaktaydı. Nedeni belli oldu İsmailcim. Balıklar enfes! Tebrik ederim.
teşekkür ediyorum daha irileri sizlere rasgelsin resim olyına gelince benim tlfn cözünürlüğü iyi deyil resimleri ayak üstü arkadaşların tlfnuyla cekildi. Buarada levreklerin 2aylık mazisivar yeni deyil