İlk avım temmuzun başındaydı gün batımında Beş kapılar kalesinin orada avlanıyordum Heyecanlıydım Poper ile çalışıyordum bir anda klasik balıklar uçuş maya başladı bende onların olduğu yere doğru attım sonrası allah kerim işte fotosu İki ispendekle sonlandırdım avımı balıklar 31-32 civarı .. salmam gerekiyordu ama ilk levreklerimden oldukları için salmadım hihi hihi hihi İkinci avım .. bunu raporunu yazmıştım ama tekrar yazayım bu ağustos başları gibiydi sanırım .. arkadaşımla sabah avs gitmiştik .. eski foça hastahane önünden gün ağırırken benim 6.5 cmlik beyaz silikonuma bakkal tartısında 1.250 gram gelen ama ölçüldüğünde 48 cm gelen (51 yazmışım raporda :laughing: :laughing: ) Biraz garip bir levrek yakaladım sanırım bakkal tartısı bozuk tu ama resimlerde balığın kuyruğunda zaten 6.5 cmlik silikonum poz veriyor
Egecim Tebrikler. Yalnız bir dahaki sefere avlak bilgisi verme. Siteden bilgi araklayan Ticari balıkçılara hedef gösteriyorsun. Lüfer her yerde olur. Hemde İzmir'in lüferleri iri olur. Bende yakalayanlardan duyduklarım bunlar.
çok güzel keratalar.. hastasıyız bu balıkçılığın, devamını dilerim... bir fotoğrafçı olarak da, resim değil bunlar yahu fotoğraf, resim çizilir
herkeze teşekkür ederim ticari balıkçılar herşeyi yapar valla umarım bunlarında ağababalarını tutarım
evet zaten olay gözümün önünde olduğu su berraktı atlayışını gördüm foçada olsaydım her sabah giderdim ava
Tebrikler Ege, İzmirde lüfer var(dı) körfezden çıkış yaptı sanırım ama 1 ay önce gözlerimin önünde 5 adet yakalandı yani lüfer var
Valla mehmet abi benim babam Nikon fotgraf makinelerinde bölge müdürü oda hep aynı şeyi der delirir bu konuda Onu andım kendisi seyahatte Geziyoda geziyo
balık olan yerde levrek sahteye atlamaz derler. 1. açıklama ve rapor bu tabuyu yıkıyor. çok önemli.. tebrikler.
Teşekkürler abi Ama ben bişeyi anlamdım '' balık olan yerde levrek sahteye atlamaz ise 1.açıklama ve rapor tabuyu yıkıyor ben bunu anlamadım ? nasıl yıkıyor
şimdi derler ki küçük canlı balık vb. olan yerde levrek varsa bile asla sizlerin sahte balığına ilgi göstermez. ama siz balık olan yere attım ona rahmen levreği aldım demişssiniz bu da bu tabuyu yıkan bir başka örnek mesaj