Return of the ÜÇ SİLAHŞÖRLER Part 2,and Turkport.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra biz üç silahşörler sizler ile bu nacizhane avımızı paylaşmak istedik.20.12.2008 tarihinde can dostum Portosun beni evden alması ile başladı her şey.İlk önce gerekli alışveriş vs.vs.yapıldıktan sonra daha önceleri gözümüze ilişen bir yere giderek deneme amaçlı olarak birkaç atış yaptık.Ancak buradan istediğimiz sonucu alamayacağımızı anladık ve en iyi yol bildiğin yoldur mantığı ile avlağımıza doğru yola koyulduk.O da ne bizim yaklaşık olarak 1,5 saat sonra gelmesini beklediğimiz can dostumuz Atos arabasının başında bizi bekliyor.Beraber olmanın verdiği müthiş haz ile hemen hazırlandık ve attık kendimizi denize.Bir süre bekledikten sonra ve 1 metre aşağı 2 metre yukarı ipi biraz sal önden bağı gevşet konuşmaları içerisinde kerteriz aradık ve bulur bulmaz bir eşkina duayeni olan Portos kardeşim başladı şova.Neşeli ve keyifli geçen avımız sırasında gelen bir telefonla keyfimiz daha da arttı.Yanımıza İzmir den göçme bir başka can dostumuz Ali (türkport) kardeşimizde katılacağını söyledi ve de öyle oldu.Sabaha kadar devam eden muhabbetimizi aşağıdaki güzel resimlerle süsleyerek siz değerli site sakinlerimizin beğenisine sunmaktan onur ve mutluluk duyarız.Buyrun arkadaşlar iyi seyirler.

Yem : Balıklar için Boru kurdu,teke.Bizim için Ateş Suyu (scotch tarafından),çerez,çikolata,cips,salam,kaşar ekmek

Takımlar : 2-3 iğneli dip takımları (eşkina için özel) Mustad 496 ve 505 2-3 numara iğneler 0,28 balza FC misina.

İlk balığı Portos çekti kallavi bir güzellik.

Atos da boş durmuyordu

Bende bir şeyler yapmaya çalıştım

Ali kardeşimde çalışıyor

Ali,Portos ve balıkları

Hangimizin kafası daha büyük :D

Ali kardeşim günün Trofesiyle

Genel bir resim iki tane daha vardı ama maalesef objektife sığmadılar :D:D Su şişesi 1,5 lt.

Not: Marmarada balık var arkadaşlar,sadece biraz sabır, biraz bilgi,biraz şans ve bol bol deneyim.Avlandığımız bölgede bizden başka balık alabilen yoktu.Bu tesadüfmüdür sizce;)

HER ZAMAN SÖYLERİZ.''BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE''

Herkese Rastgele.Saygılar sevgiler.

2. simendifer

simendifer Sennur

Üç silahşörler ve türkport, çok güzel bir av olmuş. Eşkinalarınız gerçekten harika görünüyor, tebrikler. :) Bu yıl gördüğüm en iri eşkinalar bunlar. :) Daha da güzel avlarınız olur inşallah, rast gelsin. :)

3. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Nahayet duyduk sesinizi, gördük gülcemalinizi ;):) Bir de eşkinalar renklendirince raporu, değmeyin keyfimize :) Teşekkür ederiz :)

4. DENZCİ

DENZCİ İMDAT KAYA

ellerinize sağlık

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

teberikler çok güzel avlar paylaşımlar teşekkür ederim tatlı bir eleştirim olucak yanlış anlaşılmamak dileği ile üstteki iki renkte işarelediğm cümleler biraz tezat gibi geldi bana

Son düzenleme: 21 Aralık 2008
  6. Tebrikler arkadaşlar..Güzel bir av olmuş.Eşkinelerin maşallahı var.Ellerinize,emeğinize sağlık şansınız daim olsun:)

7. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Güzel av olmuş tebrik ederim ..Yalnız ben yabancı dil bilmıyorum,acaba başlıkta ne demek istediniz açıklarmısınız??Hem belki başkaları da vardır...

8. Aramis

Aramis

Tebrik için teşekkür ederiz. Estağfurullah tabiki eleştirinize cevap veririm ve kesinlikla yanlış anlamam ama sende bana senin için neyin tezatlık oluşturduğunu söylersen daha çok açıklayıcı olabilirim;)

Son düzenleme: 21 Aralık 2008
  9. Aramis

Aramis

Teşekkür ederiz.Benim daha önceki raporlarımdan bir tanesinide aynı isimdeydi ufuk.Bir başlık yazmamız şart biliyorsun bende bunu yazdım.Uzun süreli aralıklarla üç arkadaş beraber balığa çıktığımız için dönüşü ifade eden bir cümle diyeyim ama rahatsızlık yaratırsa platform içerisinde eğer değiştirebiliyorsam ben değiştiririm.değiştiremiyorsam yönetici arkadaşlardan rica ederim onlar değiştirir;) ;)

10. Aramis

Aramis

Sağolasın abi teşekkürler.

11. Aramis

Aramis

Teşekküürler arkadaşım;) Allah sana daha güzellerini nasip etsin.

Ablacım sağolasın var olasın bizleri müftehir eylediniz bu latifelerle;)

12. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    Not: Marmarada balık var arkadaşlar,sadece biraz sabır, biraz bilgi,biraz şans ve bol bol deneyim.Avlandığımız bölgede bizden başka balık alabilen yoktu.Bu tesadüfmüdür sizce bu yazı ve :D:D

HER ZAMAN SÖYLERİZ.''BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE''
    bu yazı:)

13. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    ellerinize saglık arkadaşlar,bu sene gördügüm en iyi eşkinalar.şansınız daim olsun

14. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim işte balıkçı kardeşliği dostlunun etkisi tutuğunuz o güzel balıklardan belli allah bu beraberliğinizi bozmasın büyük balıklı avlarınız olsun rastgele

15. Aramis

Aramis

Ok,anlaşıldı.''BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE''Benim diğer raporlarıma bakma fırsatı bulursan bütün raporların altında bunun yazdığını görürsün bir nevii slogan yani;)

İlk yazdığım ise uzun zamandır siteden takip ediyorum Marmara denizi ile ilgili sürekli bir serzeniş,sürekli bir negatif enerji var bilmem yanılıyormuyum.Gözlemlerim bu serzenişde bulunan arkadaşların balığa her gittiklerinde tatminkar av yapma beklentisi içinde olmalarıdır.Bunu yaparkende her balığı aynı takımla aynı tertibatla avlanabileceği sanılmaktadır.Bunu yazmamdaki amacım bu işin kolay olmadığını kolay olmayacağını ziyaret sebebi ile platformumuzu giren arkadaşlara vede platform üyesi arkadaşlara kendimce ifade etmektir.Herhangi bir hatamız olduysa affola ;)

16. Aramis

Aramis

teşekkürler daha iyileri sizlerin olur umarım.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

17. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    tebrik ederim sizi... balıkların güzelliğnden avınızın kalitesi belli oluyor..ayrıca marmara içinde söylediğiniz cümlelere katılıyorum..nereye ne atılacağını bildikten sonra sorun yok ve tabii birazda sabır...ekrar tebrikler rastgelsin:)

18. Aramis

Aramis

Çok teşekkür ederiz.Marmara için söylediklerim kesinlikle kimseyi yermek amaçlı değildir.Amaç sadece azda olsa yol gösterici olabilmek.Bu arada muhakkak ki bizlerinde katedeceği uzun yollar mevcuttur.

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bak sen şu üç silahşörlerin yaptığına şimdi ;) bora kardeşim biz sezonu kapattık diye takımları bakıma aldık şimdi yine dollaptan çıkarttıracaksınız bana yeniden malzemeleri :p :D kardeşim avınız süper olmuş gerçekten :)

20. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    ÜÇ SİLAHŞÖRLER + Türkpod
    Tüm takıma canı gönülden tebrikler.

İki defa okudum ve fotoğraflara baktım.

Çokda keyif aldım.