çoğumuz bir şekilde balık tuttuk bugün. ama reyhanlıda galiba en az 45 vatandaşımız terör kurbanı oldu. allah rahmet eylesin. bu konudaki düşüncelerimizi bu başlık altında paylaşsak iyi olur. her türlü terörü lanetleyelim lütfen.
ben hatay/iskenderun devlet hastanesinde görev alıyorum dün yani patlamadan 2 saat sonra bizim hastahaneyede yaralılar getirildi ölenler kalanlar vsss onların hallerini görseniz inanın iştahtan kesilir ve kan'a karşı fobisi olanlar belki bayılır bir daha kalkamaz yerinden yani anlayacağınız ortalık KAN KOKUYOR... ve şuan dışarda yağmur yağarken insanlar perişan. ayrıca zaten hastanede yatan suriye savaşında yaralananların sayısı oldukça fazla ve parklarda bahçelerde otogarda hastane bahçelerinde vss gibi yerlerde yatıp kalkan buralarda barınmaya çalışan bir sürü evsiz suriyeli var kesinlikle savaş çok acı ve çok kötü hep birileri derya biz şöyle yaparız biz böyle yaparız emin olunki savaş olursa önce şahin kesilenler kedi olur kaçarlar bu ülkeden daha fazla bir şey söylemek istemiyorum allah kimsenin başına vermesin...
Allah rahmet eylesin o masumların "ah"larını elbet birileri birgün çok feci bir şekilde çekecek ölenlere Allah'tan rahmet kalanlara sabır diliyorum..
Arkadaşlar, bu hain saldırıda hayatını kaybeden günahı olmayan vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, maalesef ölü sayısının 120 olduğu söyleniyor, aktarılan (46 ölü sayısı ) sadece kimliği belirlenenler. Yanlış dış politikalar, devletin en önemli ayağı olan istihbaratın yetkilendirilerek kalleşlerle yaptığı anlaşmalar, ve hatta hükümetin yemin billah yaptığı açıklamalar bu sonuçları doğurdu, lütfen tiyatro, sinema seyreder gibi gündemi izlemeyin. Memlekete gök taşı düşmedi, bu felaketi bu memleketin insanları oylarıyla seçerek getirdi, denize düşüldü yılana sarınıldı, reyhanlıda postanede çalışan akrabasının yaşayıp yaşamadığını yabancı tv kanallarında aradı bir artvinli kardeşimiz! Niye? Çünkü hükümet böyle uygun gördü, yasakladı. Acil plan programı olmayan bi hükümetimiz var, herşey okadar güllük gülistanlık ki, ihtiyaç bile duyulmuyor. Susturulmuş, ihalelerle ele geçirilmiş basın isyan edemiyor, çok enteresan değilmi ? Görüşlerim beni bağlar, merak ettiğim bi durum var, bu konu başlığını açan arkadaş bu yazılanları okuyunca nediyecek?
kınıyorum tek kelimeyle arkadaşlar. herkes dikkatli olsun, böyle olaylara meydan vermeyelim. Allahtan en büyük temennim olayın provokasyonlara gitmeden doğru bir şekilde aydınlanması. çünkü en önemli unsur olabilecek değil gerçek suçluları bulmak. mutlaka bir yerlerde kamera çalışıyordur. olayı gören vatandaşlar var. mutlaka net bir şekilde aydınlatılmalı. Reyhanlının geçmişine bakarsak Antakyadan bağımsız bir yer olduğunu görüyoruz. sonradan gelişmiş bir yer. akıllara pek çok soru işareti getiriyor. bu vahşet artık dursun. geçen gün reuterde bir haber yayınladılar izlemişsinizdir, bir suriyeli ayaklananın bir askere yaptıklarını tek diyeceğim şu andan itibaren sınırlar tamamiyle kapatılsın, tutulsun, artık kontrollü geçiş sağlansın, ne diyeyim o kadar çok şey varki