Selam arkadaşlar yeni bir kamış almak istiyorum hem tatlı suda sazan avı hemde denizde çipura levrek gibi balıklarda kullanmak için araştıralarım sonucu aşağıdaki kamışı buldum sizce bu kamış alattığım av için idealmi yada sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı kamışlar nelerdir RIVER ANDON 75-150 gram atarlı 300 cm boy S-Fiber Teknolojisi ile üretilmiş materyal, 82 cm kapalı boy, 420 gram ağırlık. 75-150 Gr. aksiyon kabiliyeti Güçlendirilmiş özel makina yatağı Siyah EVA sap Dolgu uç Hafif ve esnek dizayn teşekkürler
kamışı biliyorum ihtiyaçlarınzı karşılayabilecek bir kamıştır fiyarı 25 tl ama ağırlığı 20 gram değildir
sazana dolgu ve kısa 2.40 kamış kullanıyorlar 2 parça bence o kamış sazana güçsüz gelir fakat her levreğe iyidir
hafif esnek dizayn sazana olmaz mesela teleskobik bir kamış aldım satan sazana da olur dedi ama arkadaşlar olmaz sazana gelmez dediler levrek ve sazan ikisi de 5'er kg olsa arada yapı farkı vuruş farkı var daiwa kamışlara bir bak daiwa proteus surf 4.50 yayın kalkan sazan için demişler levreğede çok iyi fakat daiwanın bu modeli hassas kamış değil bu kamış baktığım yerde 80 lira civarı fakat kapalı boyu 145 cm taşıma güçlüğü olabilir ben olsam alırım ve çupradan kılıça orkinosa kadar kullanırım