river sea buble walker80 8cm HC04 bu sahteyi nerde bulabilirim? cevremdeki balık malzemesi satan dükkanlarda ve bildiğim 4-5 sitede bulamadım.. nasıl bulabilirim yardım edermisiniz?
bende varda bayağı eskidi ...çok balık kovaladı ama bindiremedim.acemi olduğum ilk zamanlarımda çok denemiş ve müthiş aksiyonlar almıştım...ebay a da baktım ama renk kodu yok...çok güzel bir kandırıcıdır...
Su siteye bir bak istersen, burada yok yok... http://voblery.com.ua/en/catalog.html Ukrayna sitesi... Turkiye'ye gonderiyorlar mi bilmiyorum, incelemek lazim.
barış abi çok teşekkür ederim siparişimi verdim hemen inşallah raporları paylaşırım:9 bereketli avlar dilerim
selçuk abi eğer adana hatay çevresinde avlanıyosan çok iyi sonuç alıyormuş siparişimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla
2 tane buble walker sahtemvar arada denerim ama genelde roverlarla çalışırım. Bakalık sen denede sonuçları yazarsın bize de. Bir arkadaş paylaşmıştı sitede ilk levreğini hc04 le almıştı bende ilk sahtelerimi alırken ozaman hc04 ü de almıştım. Bu sahteleri kullanırken su durgun olması lazım işte.