antalyada levrek yine sabah gün doğmadan avlakta yerimi aldım daha ilk atışta levrek yapıştı 5, 6 dakikalık uğraştan sonra river2sea 128 sahtesini gaspetti gitti sahteyemi yanarsın balığamı yanarsın? insanın gözünden yaş getirir valla diğer sahteyi taktım yine ümitsiz atçek bir saldırı daha yok bakıp gidiyor anladılar artık biraz daha uğraştım ama gelen giden yok. motorsiklete binip diğer avlağa gittim yok bir saat kadar dolandım can sıkıntısıyla aynı yere geldim, tekrar çalışmaya devam bir, iki sıkıntılı atış çat turna atladı bu sefer ilk seferki avanaklığı yapmadan balığı aldım daha sonra yarım saatte üç turna daha aldım eve döndüm. ertesi günü sabah namazını deniz kıyısında kılıp atçeke devam, arka arkaya üç levrek yapıştı yarım saatsonra bi turna daha geldi. şimdi river2sea 128e balık geliyor ama sahtede üç kanca olduğu için balığa çoğu zaman üçü birden saplanıyor balığı fazla yaralıyor. ya bu sene balıklarda bir naz var anlamadım bide yavru levrek çok var ufak sahteye anında atlıyor, bıktırıyor. onun için büyük sahte kullanmak zorunda kalıyorum. https://imageshack.com/i/n64rr6j https://imageshack.com/i/0ru4o0j
sizlere daha iyiler nasib olur inşallah kadir kardeşim ya ben sitelere üye falan olmazdım, senin yazılarını mesajlarını okuyunca fikrimi değiştirdim. ya ben daha çok kendi yaptığım malzemelerle avlanırım, çünki bu sahteler çoğu zaman sadece beni yakaladı balık dönüp bakmadı bile ev sahte mezarlığı halinde hanım atacam bunları deyip durur, artık sahte almıyorum kıl, tüy (özellikle kırtasiyelerde) bi şeyler yapıp deniyorum, en kaliteli malzemelerden iyi sonuç alıyorum. balık yakalamak için tam zamanında, doğru yerde, doğru malzeme oldumu balık garanti adana ,mersinde levrek yakalandımı pişirirken bide balık bazen gaz kokardı yemenin imkanı yok antalyada balık kıyamet ve temiz. havanın durumuna göre mevki seçip oraya giderim.
video ekleyebilirsem ya buda balığamı çıktıki bilmiyomki oldumu http://www.youtube.com/watch?v=m-gW8y22wRw
renk kodu kodu river2sea 128 g16r izmirden bir balık malzemesi satıcısından (çağlar av malzemesi) internet üzerinden almıştım. saygılar
Kadir Bey, sahtenin ortadaki üçlüsünü çıkartıp yüzüşünü kontrol edip, düzgün yüzüyorsa bir de öyle deneyin derim. Olmadı rover98 deneyin. yine de ufak balık geliyor ve hasar alıyorsa avlak değiştirmekte yarar var bence.
abi,bazı yokuşları aştınmı.balığın ziyefetine göre.kendinde birşey yapabilirsin istersen balık gani filan diyorsunda..buraların tadı yok..başka bölgelerinde tadı yok..tek tük tutanlar oluyormuş..biri anyada öteki gonyada misal avlandığın bölgeninde sancısının dineceğini düşünüyorum bir arkadaşımız vardı..kesin alırım diyordu gittiğimde.levrek kaynıyor diyordu şimdi mekanda acıları oynuyorlar 2 seferdir balığın garanti çıkabileceği yerde..yemli avlanıp gözlem yaptım..manavgat boğazında..hava kararıncaya kadar kimsenin balık aldığını görmedim.su berrak. ama gece alan olmuş..ve ırmağın iç taraflarında.sırtı çekip alan olmuş... ben deniz den henüz levrek alamadım..eylül,ekim,kasım,aralık.10 günü geçti atçekede gitmiyorum zaten gubbes yakalıyorum paso göl kamışı ile kefal bile çıkmıyormuş ırmakta 15 gündür..2 seferdir aynı bölgede avlanıyorum..40 a yakın balık tutdum..bir tane kefal yok içlerinde..oysa hedef iri kefal..idk ama bu gün akşam üstü, göl kamışının şamandırasını kaldıramadım..çakılı kaldı suda resmen..balık kurtuldu..cismini göremedim derin idi..halen onu düşünüyorum yanımdaki balıkçıların ağzı açık kaldı yaahepsi aynı yere olta atmıya başladı:laughing: yanlız 1 2 luk bir balık deyildi bu