İbrahim abi teşekkürler.. İncelemek isterdim ama açamıyorum virüs programım trojen buldu çok ilginç...
aynı virüs proğramı iş yerinde benzer uyarıyı verdi,açmadı sayfayı,, eve geldim,linke tıkladım resimlere baktım ,3 farklı virüs proğramında tarafttım,,sonuç temiz bence eset virüs proğramın yazılım algılamasında bir eksenlik var bu arada güzel sahteleri varmış,teşekkürler paylaşım için
Teşekkürler bilgilendirme için Kadir abi.. Nod32'nin hassaslığı ozaman ama herzaman güvenirim nod32 ye
Aynı problemi banada verdi Hala River2sea Target Minnow 90SU HD13 Modelini arar dururum benim en çok sevdiğim ve performans aldığım bir sahteydi; özellikle lüfer yada kaba sarıkanatları arayıp buluyor ve getiriyordu yok zamanlarda bile, kataloktada göremedim bilen gören var mı
Stokta var diyor ama yine de bir sor istersen: http://www.balikmarketim.com/river2sea-target-minnow-90su-sahte-balik
İbrahim bey özellikle HD13 yazdım maalesef o stokta gözükmüyor uzun zamandır gider bakarımda dükkanlara da ama yok maalesef. Piyasada çok benzer farklı markalar mevcut aldımda denedimde ama maalesef bundaki tadı hiçbiri vermedi bugüne dek. G13 modelide fena değildir.