River2sea Rover 98

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında berk_guren tarafından paylaşıldı.

1. berk_guren

berk_guren Berk

Merhabalar :)
    Dün baslıktaki bebekten aldım. Çok zıpır bisey. Çok tatlı çok sevdim ben. İğneleride cok keskin :cool: Ama aklımda bir soru işareti kaldı. Acaba bu sahtenin tüyünü sökmeli miyim? Dursun mu? Sök diyenler olduda :confused:

2. enez22

enez22 irfantunalı

Favori Kamış:
    Shimano Catana
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg,sinarit 5 kg.
    Bu konuda oldukça tecrübeli , hatta bence balıkavı' nın üstatlarındandır kendisi Turgay abi var (Turgay KARAASLAN (modena)).Kendisinin paylaştığı bir konuda o tüyün atış yada yüzüş esnasında denge ile ilgili sıkıntı çıkartabildiğini yazmıştı. Yanlış hatırlıyor olabirim, araştırmanız halinde bulursunuz tahminimce.Aynı suni yem bende de var fakat tüyünü çıkartmadım, hatta aynı uygulamayı farklı marka sahtelerde deneyerek olumlu sonuçlar aldım. Takdir sizin bol balıklı avlar.

3. hardal

hardal metin

baska bır markanın popperı var elımde tuylerı bıraz aksıyonu bozuyor gıbı geldı bana sımdı ıse tuylerını soktum bılmıyorum ama daha ıyı yuzuyor gıbı geldı banada genede tercıh sızın

4. 29519

29519

wtd aksiyonunu bozar o tüyler, yok wtd yapmayacam diyorsan çıkarmasan da olur.

5. berk_guren

berk_guren Berk

cevaplar için tesekkür ederim aslında bende tüy sahte yemi çok uzun gösterdiği için sökmeyi düşünüyordum fakat bir konuda Vedat ustamızın levreğin tüye geldiğinden bahsettiğini hatırlayınca kafam karıştı.

Tesekkür ederim ama bir sorum daha olacak bu sahteye wtd aksiyonu vermezsem nasıl bir aksiyon vermeliyim ?

6. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
  7. hardal

hardal metin

benc ebu tarz yemlere wtd şart .. tabı kişisine göre degısır

8. 29519

29519

Wtd dışında düz sar arada dur sonra tekrar sar filan oyna işte ama wtd aksiyonu vermeyeceksen kullanmanın da pek mantığı yok.

9. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    benim bi sorum olacak sahtenin ağız kısmı bazı resimlerde kırmızı ama benim aldığımda normal kendi rengi. bu sonradan mı yapılıyor? bu sahteyi mersin bozyazıda bir hafta kullanmama rağmen sadece takip aldım aksiyonu çok güzel yapabiliyor. bende tüyleri söktüm.

10. 29519

29519

O sonradan yapılmıyor fabrika çıkışı olarak boyalı yada boyasız gelir. Tabii sende istersen boyanmamış bir tanesini boyayabilirsin. Takip olması güzel bir şey ama sabah erken ve gece akşam üstü dene. Gün ortasında bile bu sahte ile balık alındığını biliyorum ben.

11. berk_guren

berk_guren Berk

peki hepinize tesekkür ederim. Wtd siz aksiyonu hosuma gitmedi wtd ile avlanırım :)

12. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Berk
    Bazıları arada bozuluyor ama bu sahteyi,Ankaranın namlı avcı ve satıcılarından rahmetli Esen abinin dükkanının bir köşesinden bulup çıkaran ve bir adedini banada yollayan Mustafa Ünalan kardeşim vede ben tüylerini çıkarmadan avlandık ve netice aldık,
    Aslında Mustafanın bana yolladığı Rover 128 idi.Sonradan israrım üzerine ithalatcı 98 modelinide getirmiş ve başarıyla satmıştır.
    Ancak bir türlü 128 ile 98 arasındaki boyu getirmemiştir.

Tüye gelince.Sakın yanlış anlaşılma olmasın.
    Ben bir konumda tüyden bahsederken,Levrek Streamer'ından bahsetmiştim.
    Bu kandırıcı iyi bir Fly bağlayıcısı ve hatta iyi bir çapari bağlayıcısı tarafından kolayca ve başarıyla yapılabilecek bir sahtedir.

Özellikle ilkbahar akımında tekne ile aynı silikon raglou gibi çekilirse,hem silikona ve hemde sair rapalalara kesin üstünlük sağlayacaktır.

Sevgiler

Not;Bir konu olarak bu Levrek Streamer'ını si,zlere sunacağım.

13. berk_guren

berk_guren Berk

tesekkürler ÜSTAD !

14. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg