River2sea SEAROCK

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında araştırıcı tarafından paylaşıldı.

1. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Saygıdeğer Arkadaşlarım...

Kıyıdan avlarda yukarıda yazdığım kaşık-jig kullanan arkadaşlarımın değerli yorumlarını almak isterim...

1) Hangi yörede avlandınız?

2) hangi yöntemle avlandınız?

3) Hangi balıkları yakaladınız?

4) Hangi model-renk kodu verimli oldu?

Katkısı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim..

En Güzel dileklerimle...

Son düzenleme: 29 Ocak 2009
  2. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Levent ben hiç kullanmadım ama bir araştırayım dedim kaynakların hepsi ingilizce geldi bende orada okuduklarımı yazayım. Bu lurelar anladığım kadarıyla spesifik bir türe değilde predator balıkların hepsine hitap ediyor ama renk konusunu sen belirleyip istediğini seçebilirsin birde büyüklük olarak fazlasıyla alternatifli küçük boyların tatlısudada kullanabileceği yazıyor(bir tek türk kaynak vardı oda bu satan bir site ve fiyatıda çok uygun) Bu luredaki en büyük özellik kafa kısmının ağır olması ve derine kolayca dalması ve vücudunun yapısı nedeniyle kolay salınması aynı zamanda gündüz veya gece fark etmiyor istediğin ışıkta avlanabiliyorsun(2.resim), gözlerin hologram olduğunuda söylüyor aşağıya iki resim koyuyorum umarım bu bilgiler sana biraz yardımcı olmuştur.

3. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Teşekkür ederim Sayın Başıbek....

Bende bu yemleri epey inceledim... Yurtdışı kullanımı ile ilgili epey yazı okudum... Tıpkı sizin yazdığınız gibi tekneden (fotoğraftaki balık halibu) büyük balıklar yakalandığını ve daha büyük ağırlıkların (5-7oz) kullanıldığını gördüm... Yurdum sularındaki kullanımı ile ilgili deneyim ve görüşleride merak etmiştim..

İlginiz ve cevabınız için tekrar teşekkür ederim..

Rastgele..