2 gün önce bir av bayisinden aldığım riversea bubble 80 sahtenin gece ve sabahın ilk ışıklarındaki verimi ve aksiyonu hakkında bilgi almak istiyorum model g13 beyaz olanı.
sa bende rover 98 kullanıyorum sabah ve akşam suyunda güzel iş yapıyor renk olarak HA16R ye benziyor eğer alacaksan rover 98 al derim ama bunlarıda denemek istersen HA16R al ben olsam bu renkleri seçerdim:thumb:
gece su üstü ile avlanmak zordur sabır ister..sabah suyu ve akşam üstü... hepsi iş yapar.. aksiyonunu beğenecekmisiniz, aha biri video çekmiş ben tanımıyorum atımıda boyuna göre oldukca iyidir.. http://www.youtube.com/watch?v=ErS4zxDrxcc
Kadir abi aksiyonu çok iyi abi bana hafifliği biraz hafif geldi bendeki 8 cm 9 gr geliyo 10.35 aksiyonlu safina kamışlan nekadar atabilirim bunu makina abu garcia 103.ip olarak 0.15 powerlıne kullanıyorum.bu arada video çok güzel olmuş eline sağlık abi.
o örgü biraz pürüzlü,,atımı iyi deyil..25lik mono ile ortalaması 30 40mt arası atabiliyorum rüzgarsız havada..liman türevi,kıyısı kayalık bölgeler için kafi bu mesafe..
wtd alacağınıza popper alın derim. wtd yaptırması zor ve üstüne yorucudur. popper kadar etkilli de değil. popper sahteyle 10larca turna almama rağmen, rovr 98 ve bubble pen le takip bile alamadım. illa da alacaksanız rover 128 alın . bubble pen 80in atımı berbat