darthvader61 isimli abimizin raporlarını takip edersen bölge olarak çok yakın olduğu için büyük ihtimalle sende yakalayabilirsin.
Levrek diyince ben bulurum seni İkizdere dereağzında güzel levrekler alındığını biliyorum. Hem zıpkınla hem sahteyle. Çevrenizdeki dereağızlarını sabah ezan vakti deneyin. Rize'de tam olarak nerede bulunuyorsunuz?
rizenin çıkışında slarha deresi var onun 15 km dere yukarı taş köprü köyünde oturuyorum eğer ikizdere dere ağızında oluyorsa burdada olur o zman ama hayatımda hiç levrek avlamadım sabah gitme imkanım olmaz ama akşam üzeri denesem olurmu birde merak ettiğim tam derenin denizle birleştiği hafif akıntılı noktadamı av yapılıyor
))) Mutlaka olur. Derenin her bölgesinde deneyebilirsiniz. Önceleri bende akıntının olduğu bölgeden alırdım ama sağında solundada alınabiliyor. Suda hareketlilik olabilir. Onları gölzemleyin. Ne ile avlanacaksınız?
Salarha deresinin ağzında levrek olabilir ama hangi yem kullanılması gerekli ben bi sahte ile gidecem bugun yarın hayırlısı