rize pazar fındıklı yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hızır şeref gültekin tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    selamlar arkadaşlar şu anda Rize de yim buralarda nasıl tutarız kıyıdan levrek mavro kara parmaklı karagöz vs neeleri tavsiye edersiniz buradan herkese selamlar

2. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    arkadaşlar pazar da eski iskelenin üstünden 1 eşkine 8 tane iskorpit bri ane de ispari aldım bide karaparmaklı dedikleri güzel bir balık aldım ama çevredekiler küçük deyince saldım avucumdan daha büyük ve etli idi ama aslı ne kadar olduğunu bilmiyorum yaklaşık 250 300 gr vardı ama kız kalesinin yanındaki menderek te bir taşın üstüne çıktım çok parıltı vardı çok umutluydum hemen yemledim ve pek tanıdık olmadığım karagözler çevremde dolaşmaya başladı kayalar hiçte müsait değildi tek kanca yaptım ama vuran balıkları almak mümkün değildi çünkü çok güçlü bir şekilde vurup zaten kayaların içinde olan misinamı taşlara takıyorlardı ve kesiliyordu kanser olmak içten değil tepsi gibi balılar önümde yanımda oltamda ama elimde değillerdi :(
    3 yıllık takım ve kurşun stoğumu bitirdim ve sıra anahtarlığıma geldi oda gitti arkadaşlar çok kötü oldum takım çantam resmen boşaldı ama sonuç yok sonra iskeleye tekrar çıktım bir iki tane barbun aldım buda sevindirici oldu artık gariban tesellisi diyelim kara parmaklı ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın size resmini yollayacağım iyi avlar ras gele

3. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bide fırtına deresinin denize döküldüğü yerde levrek olduğunu sölediler direk mücadeleye başladım sahte ile roverin peşinden gelen oldu ama atlamadı ben hala bu işi öğrenemedim arkadaş sonra malzemeciye geri döndüm neler ile başarılı avlandıklarını sorduğumda şok oldum 15 ila 18 cm lik rapala lar gösterdi benekli alabalığa benzeyen tahminim x rap olmalı kocaman sahteler elime serivedi adam şaka yapıyosun dedim yok dedi mafoldum benim en büyük sahtem ise sadece 9,5 cm lik xrap ve rover di iyi avlar ben 10 gün daha buradayım tavsiyelerinizi bekliyorum