rize-trabzon balık avı

Konu, 'Bölgeler' kısmında wrockk tarafından paylaşıldı.

1. wrockk

wrockk ahmet kırca

merhaba haftaya 3 gün rize ve trabzon da olucam bu mevsimde ne tür balıklar olur hangi takımlarla ve yemlerle avlanır gece de avlanıcam sağolun şimdiden.

2. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Kıyıdan levrek alabilirsin. kumluk alanlarda ve akarsuyun denizle birleştiği yerlerde. Ayrıca yakında rus kefali başlar oralarda.. avı çok zevklidir.. Şiddetle tavsiye ederimm..

3. Kalkandereli

Kalkandereli Emre ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    Daiwa Spin Kamış 2.10 / 10-40 gr
    Favori Makine:
    DAM Quick 840 RD
    Mrb Valla bende rizeye gitmeyi düşünüyorum malum çay zamanı :) dönerkaşıklarla veya başka yemlerle alabalık alabileceğimiz akarsu dere bileniniz varsa bende bilmek isterim

Hayırlı avlar..

4. 3182

3182

Yokmu kıyıdan denizde av yapan Rize'de?
    Sanırım deneme yamulma yöntemi ile keşfedicez balıkçılığı rizede.

5. ponçzo

ponçzo burak yazıcı

foruma yeni üye oldum konu biraz geçmiş ama rizede yaşayan biri oalrak bildiklerimi anlatabilirim eylül aylarının ortalarında ve şubat ayına kadar canlı gümüş ve yemle zargana yakalanabiliyor ayrıca temuz yaz aylarında rus kefali var ben pek denemedim ama tutanlar var ağustoz eylül ekim bu aylarda gece boru kurdu ile karagöz alınıyor hamsi başladıkdan sonra iskelelrde sarı kulak cinsi kefalde tutulabiliyor akarsu oalrakda önerebileceğim hemen hemen tüm akrsularda alabalık ve bıyıklı var ama popülasyon oldukça düşük bir kaç bildiğim yer var ulaşımı biraz zor ve kamp gerektiren yerler güzel boylarda ala yakanabilen oda burda söyliyemem söylersem malum saçmacılar kurutur

6. ozdemirfa

ozdemirfa Fatih

Ben de Rize'de yşıyorum ama açıkçası henüz levrek yakalamak nasip olmadı. Her ava gittiğimde yemli olta attıktan sonr denemeler yapıyorum ama henüz sonuca ulaşamadım. Var mı bildiğiniz potansiyel avlaklar?

7. Redtokil

Redtokil Evren

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 3000 SFC 2XSSS+1 BB 5.2:1 TUR
    En İyi Avı:
    43 CM Dağ alası
    Rizede İyidere ve askoros deresinde alabalık ve somon tuttabilirsiniz?