Roder Kamış Yardım.

Konu, 'Kamışlar' kısmında MuratS tarafından paylaşıldı.

1. MuratS

MuratS Murat

Favori Kamış:
    Penn
    Favori Makine:
    Penn International V 50VSX
    En İyi Avı:
    Fangri 1.2 Kg
    Arkadaşlar size bir sorum olacak,

Çok değerli bir arkadaşım bana Roder 5.6' 150 cm 50 LBS bilyeli ve uc bilyeli bir kamış hediye etti. Kamış bayaa kalın ve bükmesi bir hayli kuvvet istiyor. Bunu rapala çekerken büyük canavarlara kullanmayı düşünüyorum.

Buna makina öneriniz veya bu kamışı kullana bir kişi varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim...

Herkese iyi günler...

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Selam,

Elinizdeki kamış Trolling türde bir kamış. Bu kamış ile hedefleyeceğiniz balık Türkiye sularında Akya,Sinarit ve Orkinos avları gibi türlerde kullanabileceğiniz bir kamış türüdür. Suni yem yada canlı yem ile sırtı çekebilirsiniz. Makine olarak Çıkrık makine kullanmanız gerekecektir. Yada Okuma VSystem gibi güçlü bir jigging makineside olabilir.

Çıkrık makineler genelde örgü misina ile kullanılabilir. Fiyat aralığınızı belirtirseniz size önereceğimiz makineler olabilir. Ama elinizdeki kamışının Lbs değerine göre bir balık hedefliyorum ve istiyorum derseniz Çıkrık fiyatlarıda hedef balığa göre değişecektir.

Hangi elinizi kullanacaksınız buda çok önemli,ama bence kesinlikle sol el almayın. Nedeni ise sol el ile salınan 400 mt misina eğer oltanında ucunda birde balık varsa imkanı yok saramazsınız:) Bu gerçi kişiseldir belki ama görecesiniz ki sağ elin avantajları sol ele göre inanılmaz derecede fazladır.

Size bir kaç örnek makine göstereceğim;

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-SRO-2040

Hedefim ve tecrübelerim daha fazlasını istiyor artık derseniz;

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-KAM-900H-II

Seçim sizin. Kesinlikle örgü misina kullanın.

Pelican Despot Marka örgüyü tavsiye ederim;)

Rastgele

Son düzenleme: 26 Nisan 2009
  3. MuratS

MuratS Murat

Favori Kamış:
    Penn
    Favori Makine:
    Penn International V 50VSX
    En İyi Avı:
    Fangri 1.2 Kg
    Dostum bilgilerin için saol. Size öm attım. Bakasanız sevinirim...