Arkadaslar, 3,5 mt fiber teknem icin romork almayi dusunuyorum. Ekte resimlerini koydugum Ozdemir'in romorkunu inceleyip fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Bu çeşit bir karavanın 2.el fiyatı yaklaşık 1.000-1.250YTL civarı.Sıfırı kaç YTL bilmiyorum.İkisi arasında karar vermene yardımcı olurdiye bilgi verdim.Ama özellikleri ne olmalı bilmiyorum.Elimden bu kadar geldi .
İyi günler Cengiz arkadaşım kara için iyi gibi duruyor ama bence bir de olaya su içindeki hareketleri göz önüne alarak bak biraz hafif gibi geldi bana , çünkü yan korumalardan iki tarafta birer tane var. sudaki tekneyi almak için hareketlendiğinde tekerleklerin etkisiyle yüzecek gibi duruyor römork buda tekneyi üstüne koymakta zorlanabilirsin . Yani bu tip römork için biraz daha ağır ve yan korumaları ikişer tane olanlardan bulursan onlardan almayı dene tek başına bile tekneyi üstüne alabiliyorsun
En iyi römork markalarından birisde zeki başoğludur.Römork fiyatına göre hangi markayı seçerseniz seçin denizde kullanılacaksa galvanizli olmasına özen gösterin.
Römork hakkında nacizane tavsiyem!! Merhaba valla resimdeki görünen römork sizin ihtiyaçlarınızı ne kadar karşılar bilemem ama uzun yol avlanmaya giderseniz kasislerde ve çukurlarda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum.Benim römorkum marmaris - antalya arasında defalarca gelip gitti.Saatte 100 km defalarca geçtiğim halde bir sıkıntı yaratmadı.Gövde galvaniz-aydınlatma sistemi marin olduğu için oksitlenme yok,stop lambaları su geçirmez,dengesi mükemmel en önemlisi kullanılan çekme ırgatı çok kullanışlı olması ve teknenin su kesminin oturduğu yerde sancak iskele kauçuk destekler hem vibrasonu engelliyor hemde daha dengeli oturmasını sağlıyor.Bir kullanıcı olarak memnunum.tavsiye ederim.Barış Motor-marmaris- Muğla:Tel.0.252.4129455 Nuri Usta.Magic Life Marmaris Otellinden Cenk Bey verdi numaranızı dersen yardımcı olacaktır.2.elde olma ihtimali var sormanız gerek.Aşağıdaki resim linkten büyütürseniz daha net belli olur.Kolay gelsin.
Arkadaslar hepinize degerli gorusleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada resmini koydugum romorkun sifirini 650ytl'ye mersin teslimi biraktilar.