Romork alacam, yardim...

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında ckosel tarafından paylaşıldı.

1. ckosel

ckosel Cengiz

Arkadaslar, 3,5 mt fiber teknem icin romork almayi dusunuyorum. Ekte resimlerini koydugum Ozdemir'in romorkunu inceleyip fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bu çeşit bir karavanın 2.el fiyatı yaklaşık 1.000-1.250YTL civarı.Sıfırı kaç YTL bilmiyorum.İkisi arasında karar vermene yardımcı olurdiye bilgi verdim.Ama özellikleri ne olmalı bilmiyorum.Elimden bu kadar geldi .

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    İyi günler Cengiz arkadaşım kara için iyi gibi duruyor ama bence bir de olaya su içindeki hareketleri göz önüne alarak bak biraz hafif gibi geldi bana , çünkü yan korumalardan iki tarafta birer tane var. sudaki tekneyi almak için hareketlendiğinde tekerleklerin etkisiyle yüzecek gibi duruyor römork buda tekneyi üstüne koymakta zorlanabilirsin .

Yani bu tip römork için biraz daha ağır ve yan korumaları ikişer tane olanlardan bulursan onlardan almayı dene tek başına bile tekneyi üstüne alabiliyorsun ;)

4. yilmaztaha

yilmaztaha

Favori Kamış:
    Olta zıpkın
    En İyi Avı:
    Kofana
    En iyi römork markalarından birisde zeki başoğludur.Römork fiyatına göre hangi markayı seçerseniz seçin denizde kullanılacaksa galvanizli olmasına özen gösterin.

5. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
    selam eğer düşünürseniz antalyada hameş römork var tel 02422210585 www.hames.com.tr

6. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    İkinci el almak daha mantıklı bence yarı yarıya fark eder

7. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Kesinlikle katılıyorum bu sözlere yan korumaları ikişer tane olanlar size büyük kolaylık sağlar.

8. yiv

yiv Kivanc Bekar

Favori Kamış:
    Olta, zipkin
    En İyi Avı:
    Turna 5,15kg
    Aks Römork var İzmir'de ben oradan yeni yaptırdım 800 ytl ye..

9. cenk

cenk CENK YILDIZ

Favori Kamış:
    Berkley whiplash
    En İyi Avı:
    7 kg AKYA
    Römork hakkında nacizane tavsiyem!!

Merhaba valla resimdeki görünen römork sizin ihtiyaçlarınızı ne kadar karşılar bilemem ama uzun yol avlanmaya giderseniz kasislerde ve çukurlarda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum.Benim römorkum marmaris - antalya arasında defalarca gelip gitti.Saatte 100 km defalarca geçtiğim halde bir sıkıntı yaratmadı.Gövde galvaniz-aydınlatma sistemi marin olduğu için oksitlenme yok,stop lambaları su geçirmez,dengesi mükemmel en önemlisi kullanılan çekme ırgatı çok kullanışlı olması ve teknenin su kesminin oturduğu yerde sancak iskele kauçuk destekler hem vibrasonu engelliyor hemde daha dengeli oturmasını sağlıyor.Bir kullanıcı olarak memnunum.tavsiye ederim.Barış Motor-marmaris- Muğla:Tel.0.252.4129455 Nuri Usta.Magic Life Marmaris Otellinden Cenk Bey verdi numaranızı dersen yardımcı olacaktır.2.elde olma ihtimali var sormanız gerek.Aşağıdaki resim linkten büyütürseniz daha net belli olur.Kolay gelsin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Nisan 2008
  10. ckosel

ckosel Cengiz

Arkadaslar hepinize degerli gorusleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada resmini koydugum romorkun sifirini 650ytl'ye mersin teslimi biraktilar.

11. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Resimde ki romörk ün fiyatı nedir acaba?

Bir de şehirlerarası teslimat yapıyorlarmı?

12. ozan

ozan Ozan

galveniz olsun.resimdekide olur;)