Römork Çeki Demiri hk..

Konu, 'Genel Konular' kısmında barisbasci06 tarafından paylaşıldı.

1. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Arkadaşlar..
    Uzun zaman önce şimdiki gibi kaliteli veya ithal çeki demirleri yoktu piyasada. Babam zamanında sanayideki bi arkadaşının eliyle yaptığı ve kaynak atarak sabitlediği çeki demirini yıllar boyu kullandık. Tabi üzerinden çok zaman geçti ve bi okadarda araba değiştirdik.Artık tekne yok şişme botla gidip geliyoruz.
    İşin açığı belli başlı bir kaç firma dışında Ankara`da çeki demiri montajı yapan firma sayısı yok denecek kadar az.Son zamanlarda yapmış olduğum araştırma sonucunda OSTİM Sanayisi içinde 2-3 firma var.Herkesin bildiği Hazelser firması ile diğer 2 firma. Onun haricinde ne Başkent Sanayi Sitesinde nede Şaşmaz`da başka bir firma yok. En azından web üzerinden bulamadım. İstanbulda İzmirde ve Antalyada 3 firmaya mail attım BOSAL markası için bana 250-350€+KDV+Kargo ücreti dediler.Montajıda ben Ankarada yaptıracağım için bu rakam söylendi.
    Çeki demiri meselesi yaklaşık 2-3 senedir kafamı kurcalıyordu. İnşallah bu sene bitmeden taktırcam. Çünkü okadar malzemeyi depodan çıkart-yükle-git-gel-tekrar depoya indir resmen anam ağlamaya başladı. Zaten fıtık var belde ve boyunda iyicene sıkıntıya soktu beni. Kafama koydum valla kapalı kasa yük römorku alacam veya yaptıracam. Koyacam içine bütün malzememi çekip götürecem.İndir-yükle derdini ortadan kaldıracam inşallah.
    Uzun lafın kısası Ankara`da uygun fiyatlı, sağlam, kaliteli ve MMO belgeli çeki demiri montaj işi yapan bildiğiniz bir yer varsa cevaplarınızı bekliyorum..
    Şimdiden teşekkürler..
    Saygılar..

2. mesnevi

mesnevi

Favori Kamış:
    tekne-olta-sasi-kepçe
    En İyi Avı:
    Turna 1200 gr
    istanbul yolunda şasmaz kavşağında ABC otomotiv var.Onun arka tarafında (tam yerini hatırlıyamıyorum) römork işleri yapan bir yer var.bendede tekne var geçen sene montajı-projesi -elektrik işçiliği dahil700 tl ye maalolmuştu.adamlar çok düzgün çalışıyor.çok memnun kalmıştırm.mmo belgeli ve profosyoneller.

3. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Barış hazalserin iki sokak çaprazına doğru emtis var 15 gün önce ben taktırdım araban ne bilmiyorum ama ben doğan s' e herşey dahil 600 tl ye taktırdım çokta güzel işçilikleri varbi orayla görüş istersen

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Üstad demiş olduğun yerin tam adı veya telefonu varsa verirmisin..
    şimdiden teşekkür ederim.Birde hangi marka çeki demiri takdırdın?

5. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Adaşım..
    O demiş olduğun firmayı biliyorum.Emtis; ALBE marka kullanıyor çeki demirinde.Bildiğim kadarıyla da aynı zamanda römork işleride yapıyorlar.Geçenlerde gidip görüştüm adamlarla. Öncelikle römork konusunda yapmış oldukları çalışmaları inceledim ve bana sanki biraz pekde sağlam görünmedi.Ama bence önemli olan römorkun sağlamlığı veya dayanıklılığı kadar bütün yükü çekecek ve üzerine binecek olan çeki demiride önemli.Şuan için EMTİS firması ikinci planda benim için.Daha kaliteli bir ürünü hemen hemen aynı fiyata bulamazsam oraya taktıracam..Tekrar teşekkürler..

6. mesnevi

mesnevi

Favori Kamış:
    tekne-olta-sasi-kepçe
    En İyi Avı:
    Turna 1200 gr
    telefonu 385 85 83 hacı usta var orda.Telefonunuzu Pegem Mühendislikten aldım dersen para konusunda da yardımcı olur.Benim araca galiba italyan malı M1 sınıfı çeki demiri taktmıştı.Fakat memnun kalırsın aracı sabah bıraktım öğleden sonra aldım fakat ruhsat işi biraz zaman almıştı.umarım yardımcı olur.iyi balıklar

7. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim üstad sağolasın ancak bu numara Barış arkadaşın söylediği EMTİS firmasının numarası.
    İnternetten genede bulmaya çalışayım olmadı atlar gider öyle bakarım.
    Genede sağol..
    Cümlemize bol trofeler..

Son düzenleme: 29 Temmuz 2010