rövanşı da aldım- Levrek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında dr.zeki tarafından paylaşıldı.

1. dr.zeki

dr.zeki zeky

Önce ki gün yaptığım avdan sonra hava şartları muhalefetine rağmen dondurucu soğukta merada giden dört arkadaştan sonra tek başıma kalmıştım.
    Saatler süren at ve çek işi, dondurucu soğukta artık pek de çekilebilecek bir halin dışına çıkmıştı. Ellerim ve ayaklarım artık karıncalanmaya başlamış, beynim ise hala
    at- çek komutu veriyordu. Maçın ilk yarısı golsüz sona ermişti. Aslında bu akşam ki rövanşta golsüz beraberlik de yetiyordu ama galibiyet galibiyettir. Prim olarak tüm takıma ( ev ahalisi) nefis bir levrek ziyafeti için gol şarttı.

İkinci yarıya saha değiştirerek başladım. Golcü Oyuncu olarak siyah-beyaz kefal sahteme güveniyordum. saat 04:30 gibi golünü atarak beni mahçup etmedi. Gelen 1300 gr lık bir levrekcikti. Birkaç atak daha yaptıktan sonra skoru korumak düşüncesindeydim. Artık ayaklarımın sızısı iyiden iyiye artmıştı. VE korkulan oldu. Daha önceki raporumda övgüyle bahsettiğim ipim* braidim herneyse ( gıcık oldum ) beni şoke etti. golcü sahtem - ki tüm golleri o atmıştı- gecenin karanlığında kaybolup gitti. İpten geriye salkım saçak birşeyler kalmıştı.
    Bu aksilik belki de iyi olmuştu. İpi sorunsuz kullanıyorum diye havalara girmiş, şımarmıştım sanırım. Yedek kafayı takarak bir kaç atak yaptımsa da, maçın bitiş düdüğü havanın aydınlanmaya başlamasıyla çalmıştı.

Primi kapmıştım ama "Buruk" bir galibiyetle eve dönüyordum. İpten çok giden golcüme üzüldüm. Bir Burak Yılmaz değildi ama olabilirdi :)

İlerleyen günlerde diğer maçları da alarak finali- kupayı(gerçek bir trofe) almak istiyorum.

Bu arada levrekler İstanbul değil Ege'den. Kusuruma bakılmasın imza ayarlarımı güncellememişim.
    Birçok istanbullu "eski" hemşerim levrekleri İstanbul'un neresinden alıyorsun demiş; buradan cevap vereyim.
    Resim kalitesi biraz kötü olabilir, foto. makinesini bulamadım. Rapor sıcak olsun diye cepten resimledim. Bu kadar uzun raporu sabırla okuyup, kendini maçın heyecanına kaptıran herkese teşekkür ederim :)

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler DR tam gaz gidiyorsun :) bereketli olsun.

3. GencoGnc

GencoGnc Genco

Eski Kadıköy komşum diyerek başlayayım o zaman tebriğime :)

Kopma olayın,benim makina kafalarımdan ikisinde sarılı bekleyen iplerden daha da uzaklaştırıyor.Oysa ki herkese tavsiye edenlerden biriyimdir ip misinaları.Çok memnun olmama rağmen 3 değerli sahtem kamışı savururken patlayan iplerden dolayı denize savrulmuştur.Bu yüzden sevmesem de naylon misinalara döndüm.Eğer pahalı model sahte kullanacaksam ip sarılı kafayı kullanmıyorum. Sanıyorum bakımda bir eksikliğimiz var.

Kaybettiğin sahte sammy ise eğer önerebileceğim temin etmen için birkaç yer var.

4. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    iyi av olmus bizede nasip olsun
    amin:thumb:

5. dr.zeki

dr.zeki zeky

teşekkürler :)
    Gündüz gözüyle de atışlar yapmıştım, defalarca hem de ama hiç sorun yaşamamıştım. Sanırım gecenin karanlığında birşeyler ters gitti ... Sağlık olsun, ilk defa kullanıyorum ipi, ama vazgeçmedim. Eve gelince uzun uğraşlar sonucu iş görebilecek bir kısmını kurtardım. Tekerrür etmez İnşallah. İlgin için teşekkür ederim. Bilgi paylaşımına devam edelim :)

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    İstanbullusun zannedenlerdenim. Acaba Egenin neresindensin. Lütfen İzmir de:D dondurucu soğuk partner bulma sıkıntısı yaratıyor. Ahh bir gidebilsem. Güzel balığın için tebrikler dahası rast gelsin.

7. dr.zeki

dr.zeki zeky

Amin :)

8. dr.zeki

dr.zeki zeky

:) Kuzey Ege, Olmadı Dikilide buluşuruz :)

9. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    birgün ama mutlaka bir gün bu boyda bir levrek yakalayacagım
    yakalamasamda vuracagım biliyorum
    :laughing: :laughing:

10. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Orta saha iyi basarsa topa, ileri uca guiza yida koysan gol atar be abi :) gidenin yeri dolar yeni transfer şart :) onemli olan balik olsun oda anladigim kadariyla hiç yoktan, iyi gibi :)

avinizi tebrik ederim afiyetle..

11. md_2705

md_2705 Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Alumina Spin Kamış 210cm 5-25GR
    Favori Makine:
    Spro Passion 710 6+1 BB Alu Spoel, Shimano Exage 4000 FC 4XSSS+1
    En İyi Avı:
    Alabalık 30 cm.
    Tebrikler...Emeğinizin karşılığını almışsınız...

12. clarkim

clarkim ergin

Favori Kamış:
    Extreme Compezitione 4.11 / Okuma Salina 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro 65
    Tebrik ederim. Bugun izmirdeydim. Fakat direk açıklama yapayım iş seyehati :)

İzmirde avlanan arkadaşımla konuştum levrek yok dedi .
    Belki bir gün daha kalıp avlanmaya gidebilirdim ama dönmeyi terçih etmiştim.
    Sanırım yanılmışım.

13. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    maşallah çok güzel ayrıca sahtenizin fotosuda olsaydı daha güzel olurdu ve sahtenizin marka agırlık boy renkkodu vss özellikleri nedir öğrenebilirmiyiz.

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler, seriye bağladın doktor bey maşallah:) dahasına rasgelesin:)

15. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Sevgili DR. Tebrikler lâkin kıskanmaya başladık .Avlarınız daimi olsun.

16. 1881kadir

1881kadir kadir alan

kıskanmaya başladık ne demek, deliriyoruz.
    hangi rapalayı kullanıyorsunuz doktor bey ?

17. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Tebrikler, Zeki Bey! Önceki paylaşımınızı da okudum... Harika bir av olmuş. Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık!

18. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Bir önceki raporunuzda da sormuştuk ama onda da cevap alamadık, sahtenizin hangisi olduğu "sır" değilse öğrenebilirmiyiz? Meranızı sormuyoruz, sadece sahteniz hakkında bilgi almak istiyoruz, zira burası paylaşım yeri, amaç sadece övgü almak, onore edilmek değil aynı zamanda bilgi paylaşımında bulunmak ;)

19. dr.zeki

dr.zeki zeky

Elbette sır değil ama, markası önemli olsa söylerdim. Ucuz 8-10 tl lik kefal benzeri bir sahte. Marka belirtmeye karşıyım, çünkü elimde onlarca daiwa SLS/ saltiga , yozuri, feed shallow, maria ve sayamadığım birçok pahalı ve "ÜNLÜ" sahte var. Ben bunları forumlarda övüldüğü için aldım ama daha siftahları yok. Elbette bu markalarla da trofeler alanlar olmuştur. İnanın durum bundan ibaret. :)

20. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Bence hekimlik haricinde politikaya atılmayı da ciddi ciddi düşünün, böyle güzel bir manevrayla soru savuşturabilmek her babayiğidin harcı değildir. Yukarıda "markası silinmiş hatırlayamıyorum" yazsanız neyse ama "markası önemli olsa söylerdim" şeklinde ifadeyle ısrarlı bir şekilde bilgi paylaşımını reddediyorsunuz. Kendiniz yazmışsınız elinizde bulunan pahalı sahtelerin "daha siftahları yok" diye, demekk ki marka paylaşmak için illaki pahalı sahte olması gerekmiyormuş, ucuz olsa da "marka ve model çok çok önemli" olabiliyormuş. Ege'nin bütün levrekleri sizin olsun hayrını görün. (Bu arada klasik av raporu yorumu yazmayı unutmuşum: Vovvvv süper av tebrikler falan fıstık vs. vs. vs.)