Royal 2,6 motorlar.ACİLL Yardım!!!

Konu, 'Motorlar' kısmında shadow_5020 tarafından paylaşıldı.

1. shadow_5020

shadow_5020 murat

arkadaşlar bu konuyu
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36828
    baştan sona iyice okudum yalnız tam fikre sahip oladım.alan kullananlar varsa düşüncelerini söylerlerse cok sevinirim.

bide ben antyalyada yasıyorum üniversite okuyorum onun için öyle fazla paralar veripte alabileceğim bir motor yok en uygunu bu.

NERDEN ULAŞABİLİRİM ACABA İNTERNETTE SATIŞ YAPAN BİR SİTELERİ VAR MI YADA ULAŞABİLECEĞİM BİR TELEFON NUMARASI...

2. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Malesef ülkemizde fiyatı inmeyen tek ithal ürün deniz motorlarıdır.Piyasa 3 veya 4 firmanın elindedir.Burunlarından kıl aldırmazlar......Haliylede insanlar ucuz çin mallarına yönelmekte,....Size tavsiyem tanımadığınız markalardan uzak durun...Denizde teknem açığa sürüklenmeye başladığında tek güvenebileceğim o an başbasa olduğum motorumdu...Hatta ya çalışmassa diye dua ederek ipini çekerdim.... Motor tek çekişte çalışmalı ...ikinci si için geç olabilir.....Ama motorum her seferde beni utandırmadı...o siyah motor.....selamlar

3. shadow_5020

shadow_5020 murat

bnm amacım zaten öyle fazla acılmak deil.kürekle gittiğim yerlere motorla gidip gelsem yeterli

4. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Denizde sınır olmaz dicem ama mekanı siz daha iyi bilirsiniz...İpinizi çapanızı her zaman ihmal etmeyin...selamlar

5. shadow_5020

shadow_5020 murat

bu royal motoru satın alabileceğim 1 adres yada telefon numarası bile yok mu :)