arkadaşlar bu konuyu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36828 baştan sona iyice okudum yalnız tam fikre sahip oladım.alan kullananlar varsa düşüncelerini söylerlerse cok sevinirim. bide ben antyalyada yasıyorum üniversite okuyorum onun için öyle fazla paralar veripte alabileceğim bir motor yok en uygunu bu. NERDEN ULAŞABİLİRİM ACABA İNTERNETTE SATIŞ YAPAN BİR SİTELERİ VAR MI YADA ULAŞABİLECEĞİM BİR TELEFON NUMARASI...
Malesef ülkemizde fiyatı inmeyen tek ithal ürün deniz motorlarıdır.Piyasa 3 veya 4 firmanın elindedir.Burunlarından kıl aldırmazlar......Haliylede insanlar ucuz çin mallarına yönelmekte,....Size tavsiyem tanımadığınız markalardan uzak durun...Denizde teknem açığa sürüklenmeye başladığında tek güvenebileceğim o an başbasa olduğum motorumdu...Hatta ya çalışmassa diye dua ederek ipini çekerdim.... Motor tek çekişte çalışmalı ...ikinci si için geç olabilir.....Ama motorum her seferde beni utandırmadı...o siyah motor.....selamlar
Denizde sınır olmaz dicem ama mekanı siz daha iyi bilirsiniz...İpinizi çapanızı her zaman ihmal etmeyin...selamlar