royal coachman flies dry flies series,,,,çok küçük ayrıntılar ile wet fly ,dry fly ve streamer olarak sunulan bu yemde birazda benim doğaçlamam var,genel olarak daha yoğun kafa tüğü sargısı ile dry yani kuru ve floating özellik kazandırılırken ben biraz daha az kafa tüğü kullanıp geriye doğru yatırarak yüzücülüğünü azalttım ve eminim çok iyi sonuç verecek http://www.dailymotion.com/video/xfudo2_dry-flies-royal-kutluc_sport
Abi mükemmel bir video hazırlamışsın emeğini ve sanatını taktir ediyorum. Özendirici ve bilgi verici videoların forumda artması ve forumdaki abilerimin bunları çok güzel bişekilde sunması buranın ve sizlerin farkını bir kezdaha ortay çıkartıoyr. Bu forumda sizin gibi ustalarla bir arada bulunmaktan birkez daha mutluluk duyuyorum yapılan fly sahtesi sanırım kanatlı karıncanın emitasyonu. Bu hobiyi çok seiviyorum her dalı ayrı bi zevk veriyor. Harika bir paylaşım ne diyeceğimi şaşırdım artık
Bülent yine harika bir iş çıkarmışsın, tebrik ederim dostum. Bir soru: Fly çalışmalarında kullanılan iğneler delikli ve de özellikle boyun kısmından içe doğru eğik. Bu tarz iğne kullanımının sebebi nedir? Bir de öneri: Klasik Türk Müziğine ait enstrümantal müzik seçimleri -ki özellikle kanun, tambur, ud veya da ney- eşliğinde hazırlanmış video çekimlerinin çalışmalarına daha bir lezzet katacağını zannediyorum. Selamlar, gönlünce avlara.
Bülent abi bir kere kaydı çok iyi yapıyorsun, izlemesi, takibi çok keyifli ve kolay. Kendinden birşeyler katıp sana ait bir çalışma ortaya koymak da sanırım fly işinde sadece kamışı sallayıp suya indirmenin ardında bu keyfin evde devam eden artı kısmı.. Fly konusunun bir bütün olduğuna dair söylediklerini senin örme çalışmalarını izledikçe daha da iyi anlamaya başlıyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın, emeğine sağlık..
Abi eline saglik.Yine guzel bir calisma olmus.Beni kurtlandiriyor bu tur calismalar.Yakinda cok ilginc bir sahtemi paylasacagim bende.Su anda yapim asamasindayim.Belkide simdiye kadar kimsenin yapmadigi birsey olacak Rastgele...
Aslında Bu bir hobi olmaktan çok yaşam şekli,,,yaşamınızda kapladığı alan bir hobiden çook daha fazla ve etkili,,bilgi paylaştıkça kıymet kazanır,,,benimde amacım sadece bu,,beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim,,,kanatlı karınca değil,doğaçlama bir imitasyon fakat genel yapısı ile benzemekte
Teşekür ederim,iğnenin delikli olmasının sebebi yemlerin meraya göre .zamana göre suyun durumuna göre değiştiilmesinden kaynaklı ,sürekli yemi değiştirme gerekliliğinden daha kolay söküp takma kolaylığı sağlaması,,iğnenin yukarı veya aşağı eyik olması imite edilen canlının fiziksel pozisyonu ile alakalı,,,aynı zamanda sarme çekme işleminde yukarı veya aşağı hareket sağlayıcı özelliğide eklemek için bu yön ve eğiklik seçilmekte Müzük konusuna gelince ,,,fly çok evrensel tema ve tanımlara sahip bir disiplin ,,,dünyanın neresine giderseniz gidin tek ve aynı dille dile gelmekte ve sunumlardada genel olarak evrensel değeri olan lirik ,senfonik veya bilinen türde müzikler seçilmekte,mesela bu videoyu kaydederken ben Volkana konak dinliyordum,,,bir öncekindede funda arar
Sevgili Rıfat bütün çabam bu farkındalığı yaratabilmek ,,,,bu disiplinin zarif,dinamik ve komplike yapısınının tek birtabloda görülmesini sağlayabilmek ,,,ah birde gerçekten bu işe böyle bakabilen ve bakabilecek meraklılar ve dostlar oluverse,,,,ve olanlardan da kurtuluverse gözlerimiz Bu gün tekrar Güzel Şehir Kayseride Güzel bir dostla yüzyüze gelmek güzeldi daha bol zamanları birlikte tüketebilmek ümidi ile Sağlıcakla Uploaded with ImageShack.us