Şehitlerimize Allah tan rahmet,geride kalanlara da sabır vermesini diliyorum... Aslında söylenecek çok söz var ama burası çok yeri olmadığı için sadece bir hatırlatma yapmak istedim ve susuyorum
Şehit kardeşlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.Gencecik yaşta vatan uğruna canlarını verdiler.Ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ailelerinin ve tüm vatan severlerimizin başı sağolsun. Eşkiya silahla devlete baş kaldırmış kendi çapında hak arıyor ? Hal böyleyken ben sessizmi kalacaktım? Devlet eşkiyanın hakkını korumak için düzenlemeler yapıyor. Terörden zarar görenlerin, şehit olanların hakkını kim verecek ? Demekki hak aramak için eşkiya olmak gerekiyormuş ? Bu nasıl bir iş? Bu düzenede lanet olsun eşkiyanın yandaşlarınada lanet olsun.
Dün akşam bu konuyu eşimle konuşurken ben "vatan sağolsun" dedim. Eşim dediki (annelik içgüdüsü ile) "vatan matan sağolmasın", "ben ömrümü veriyorum çocuklarımı yetiştirirken bunun içinmi?" dedi. Gözlerim doldu birden. 2 erkek çocuğumuz var. Zamanı gelince askere gidecekler inşallah. Bir ananın hissettikleriydi eşimin serzenişi. Evlat kolay yetiştirilmiyor. Bunu çocuğu olanlar çok daha iyi anlar. Şehit analarına ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah kimseye evlat acısı göstermesin.
Mevlam ailelerine sabır versin. Mekanları cennet olsun. Yan gelip yatmıyor bu yavrucaklar. Verilen görevi yerine getiriyorlar bu uğurda şehitlik mertebesine yükseliyorlar. Peki vekil seçilenler mecliste ne yapıyor. Yazık çok yazık ben hakkımı helal etmiyorum.
Öncelikle bu hain ve nankör insanlara, bu cesareti verenlerin Allah belasını versin. Bu cesareti veripte ölmüş olanlarada, Allah rahmet eylemesin. Ulu şehitlerimizede ne kadar rahmet dilesek azdır. Ruhları şaad olsun.
Keşke hepimiz şehit olarak ölebilsek.Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin, şehitlerimize de rahmet eylesin...
Haberlerde duyduğumda çok üzüldüm 13 şehidimiz vardı sanırım Allah rahmet eylesin,Allah yakınlarına sabır versin.Eee ne olacak şimdi gencecik bedenler buz gibi toprağa girdi,belki birgün mezarlarının üstünde boyları kadar ot bitecek kimse bilemeyecek neden ,ne uğuruna ve niçin şehit olduğunu sadece ateş düştüğü yeri yakacak.Gönderin kınalayıp kınalayıp birkaç aylık eğitimden sonra daha hamur gibi,süt gibi gencecik evlatları nağmerdin kucağına,doğru dürüst ne silah kullanmasını bilen var nede bu işi meslek haline getirmişi var.Evet şehadet şerbetinden içmek herkese nasip olmaz tamamda göz göre göre,yazık çok yazık...
ağabey, düşüncesinde eşinize kesinlikle katılıyorum. geleneksel olarak düşündüğümüzde yanlış gibi gözüksede, hayır, değil. tamam bu vatanın her bir karış toprağı şehit kanıyla sulandı ama artık at üstünde, kılıçlarla, mavzer tüfeklerle şavaşılan yılları geçtik. günümüz koşullarına uygun ve günümüz koşullarının getirdiği her türlü imkanı kullanmalıyız, ama kullanmıyoruz.bir arkadaşıma yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum; "ben teröristlerden çok tsk ve devlete kızıyorum; bu sorunu maliyeti en düşük yoldan çözmeye çalışıyorlar = insan canı! terörle mücadele için birçok çalışma yapılıyor ve hepsi prototip olarak rafta bekliyor. biz hala 3-4 ay eğitim almış gariban bir genç ve 20 yıllık g3, 30 yıllık jiplerle bu işi çözmeye çalışıyoruz. 30 yıldır aynı terane! Terörü lanetliyoruz, Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz... bla bla bla, bıktım bunları duymaktan..." hal böyle olunca şehitlerde ölür, vatanda bölünür biz bu kafayla gittiğimiz sürece. şu geçtiğimiz 30 yıla baktığımızda, başlangıçtan bu güne kadar terörle mücadelede ne yol katettik? ileri teknolojilerin hangisini kullandık? başlarken ne idiysek halende oyuz. peki ya onlar, adım adım yükseliyorlar hayatın her alanında. vatan kutsaldır tartışılmaz ama eğer savunma buysa, kimse kusurabakmasın değil canımı, saçımın 1 telini bu oyuna feda etmek istemem.
Yıllardır insanlar ölüyor.. pisi pisine, bu ülkede savaşmı var?? yok , savaş olsa topyekün savaş durumu sözkonusudur .. bir tarafta insan ölür öbür tarafta dügün - eğlence olursa o ülkede savaş yoktur.. bir ülke içerden değil dışardan yönetilirse bu tip olaylar daha çok yaşanır..
Diyecek bir şey bulamıyorum... Yazık, çok yazık. Binbir güçlükle yetiştirilen bir asker, tek bir kurşunda, yalnızca tek bir kurşunda can veriyor. Gerçekten çok yazık...
Orman ağlamaz baltadan,balta ağlar sapından çünkü o da odundan:askeri birlik dışına çıkışlarda her ne olursa olsun çelik yelek mecburiyeti olsun
Şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri ve sevenlerine sabır diliyorum. Lütfen artık yeter; bu kan dursun, analar ağlamasın.