Rumeli feneri-Garipçe

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında RoLLeR tarafından paylaşıldı.

1. RoLLeR

RoLLeR mehmet

Arkadaşlar akşama dogru 5 6 gibi rumeli fenerine gidip yemlik alıp sarı kanat lüfere yatırıcaz sizce bişi çıkarmı orada ona göre gidecegiz ?

2. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Balık yasağı olduğu zamanlarda bile küçük tekneler orada ağ atmaya devam ediyorlardı

yinede balık yapar sanırım

3. RoLLeR

RoLLeR mehmet

yani tarabydan daha iyi olacaksa gidicem tarabyada oturuyorum ne zaman dan beri 3 4 sarı kanatın üstüne çıkamadım gecede ....

4. gokmentuna

gokmentuna GÖKMEN TUNA

SARIYERVE GARİPÇE

HERKESE MERHABA;
    BENDE BAZI RAPORLARI PAYLAŞAYIM DEDİM BELKİ YARDIMIM OLUR. DÜN SABAH GARİPÇEDEN BİRAZ DAHA İLERDE Kİ BİR KOYDAN AVLANMAYA ÇALIŞTIM. GOLDEN BEACH'E GELMEDEN. FAKAT BİR VURUŞDAHİ ALAMADIM VE ÖĞLEDEN SONRA SARIYER'E GELMEDEN SAHİLDEKİ FENER VE KİLİSENİN OLDUĞU NOKTADAN HEM RAPALA, HEMDE YEMLİ DENEMEME RAĞMEN HİÇ VURUŞ ALAMADIM. O KADAR AVCININ OLDUĞU YERDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BİR KAÇ KİŞİ BİRER ADET SARIKANAT YAKALAYABİLDİ O KADAR BİLGİNİZE...

5. ozkan79

ozkan79 özkan

güncel bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim,boğazın kalabalığına girmek istemiyorum.

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Dedemin memleketi olmazmı her zaman o bölge av verir sürekli....

sormaya gerek dahi yok tutamayan balığını gelsin benden alsın taöm boğazın patlama noktasında....

bence uygun mera

7. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Haftasonu golden beach e giderken kale gibi bi yer vardi oraya uğradik aklim gitti aşağiya baktiğimda çok güzel bi yer ve balik tutmak için çok müsait duruyor ama bayada derin duruyor

BURADA AV YAPAN ARKADAŞLAR VARSA YORUMLARINI ALABİLİRMİYİZ GERÇEKTEN

8. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    orada çok dikkatli olmanız gerekiyor kalenin önündeki kayalar o biçim kayıyor inanın hiçbir şekilde orada duramazsınız. şunuda net söyliyim rüzgarlı havada sakın gitmeyin allah göstermesin denize düşerseniz cesedinizi bile bulamayabilirler. Ceyhunla biz geçen sene kasım ayı oralarda keşif yaptık ama avlanmaya kesinlikle müsait değil.

9. rko

rko mustafa

boğazda sabah suyuna gitmek isteyen arkadaşlar 2 . köprü altında oba cafe oba resteurant vardır taze yeminiz ve bir de su sağa doğru akıyorsa balık almamanız imkansızdır dün bu merada sabah suyunda 27 adet sarıkanat 1 adet lüfer alınmıştır foto çekemedim .

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Biliyorum orayı, keşke deşifre etmeseydiniz.. muhtemelen artık orda olta atılmaz..

11. rko

rko mustafa

krdsm kımse kısmetınden fazlasını yıyemez

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Öyle diyosan öyle olsun.. mera talan edildikten sonra kısmete de bişey kalmıyo..

13. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;tam o kalelinin altında geçen sene 9'uncu ayın ortalarında kuzenim ile aksamı sabah ettik orada....

Lakin tek bir balık bile alamadık,lüfergiller familyası yok,levrek yok,ispari yok,istavrit yok,izmarit yok,zargana yok denemediğimiz sistem kullanmadığımız yem,atçek yapmadığımız sahte kalmadı ama tek bir balık bile alamadık,gece hava gayet dingin ve sakin idi sabah saatlerinde yagmur eşliğinde lodos var idi deniz tamamen durgundu ama tek balık dahi alamadan eve döndük hatıram bu banghead banghead

14. ozkan79

ozkan79 özkan

üstad merhaba kale altındaki kayalıklar için bahsediyorum,o kayalıklar tamemen doğal kayalardır,dalgaların dövmesi sonucu ile kayaların üzerinde yosunumsu bir tabaka oluşmuştur (yeşil renk değil) kuru iken asla kaymaz ama kaya ıslandığı zaman jilet gibi kayar,kayalık yapısı öylesinde dik yamaçki dengeyi kaybettiğin anda kendini suda bulursun hele hele yüzme bilmiyorsan çok büyük tehlike :(

o bölge balık tutmak için biraz fazla tehlikeli ama adrenalinin hastasıyım bayramda gideceğim :D reeling

15. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Oralarda balik olmama ihtimali yok gibi gelmişti bana acep baliğin olmadiği güne denk gelmiş olabilirmisiniz :)
    Yada ben öle dşünmek istiyorum bi gün oraya gidiop biraz takilicam akya tutucam gibime geliyor :p :)

16. Burak_A.

Burak_A. Burak Akıncıoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Fury Caster, 4.20 / Daiwa CrossFire 2.70
    Favori Makine:
    Daiwa EmblemPro 6000 A / Penn Affinity 7000 / Daiwa Regal 3000 5iA
    Hocam lütfen yanlış anlamayınız, amacım sitem etmek/bir tartışmaya girmek değildir lakin forumun amacı da bilgi paylaşımı değil midir?
    Makine, kamış, iğne, sahte vs. deyince herkes atomik yapısına kadar paylaşıyor :)
    Hadi eyvallah doğru malzemeyi kullandık bununla nereye gidelim dediğimizde pek gık çıkmıyor :)
    Günlerdir forumda "lüfer" diye kuduruyorum...
    "Bu denizin balığı hepimize yeter, yeterki doğru avlanalım" gibi bir mesajla noktalıyorum sözlerimi mrsparkle

İmza: Lüfer Tutamayan Adam :D

17. cooll34

cooll34 m.emre kaymak

En İyi Avı:
    zargana topu ilee martııı
    ben orda zıpkınla avlanıyorum her daım balık olur orada yaz aylarında kofana gormuşlugum vardır levrek. karagoz . lufer .kefal orda avlamak nasıb olan balıklar bunlar kısmet işi birazda

18. ozkan79

ozkan79 özkan

Arkadaslar merhaba bu konu hakkinda guncel bilgisi olan var ise paylasirsa sevinirim malum hafta sonu ruzgar lodos gorunuyor lodoslu havalarda karadenize akmayi takinti haline getirdim:)

Gitmye degermi rumeli feneri kayaliklari civari garipce vs.

19. dark_shadow

dark_shadow eser

Favori Makine:
    RYOBİ ECUSİMA 8500
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 4,2 kg
    burak abi senin gibi bende yanlış anlaşılmak istemem ama.
    sanırım arkadaşın demek istediği şey farklı bende geçen sene orda avlandım laki küçük biryer olduğu için fazla kişiyi kaldırmıyor.ve iç içe giriyor oltalar.şöyle 15 kişi falan oldumu bildiğin galata köprüsü gibi oluyor (üstüne akıntının getirdiği sıkıntılarıda düşünün) bu nedenle demiş olabilir.yoksa boğaz herkeze yeter ALLAHın izniyle...

SAYGILAR

20. DenizG

DenizG deniz göğüş

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra
    En İyi Avı:
    Eşkina 650 gram
    Pazar sabahı tekneyle oradaydım. Tam olarak Garipçe değil fakat yakın sayılır. Umuryeri diye bir yer. Yaklaşık 30 tekne irili ufaklı, herkes çinekop çaparisi ile 20cm altı çinekop çekiyordu. bildiğin katliam. Sahil güvenlik öylesine birkaç kez geldi geçti. Ben yemli mavruka denedim, sonra bıraktım çay, sigara içtim teknede. 174 falan hikaye. Gerçi balığı tüketen oltacı değil ama bir prensibi olmalı bu işin...