Ryobi appower & applause arasindaki fark ?

Konu, 'Makineler' kısmında yawruaslan tarafından paylaşıldı.

1. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    merhabalar bogazda surf amacla kullanmak için bir makina almayı düşünüyorum aklımda okuma avenger 65 vardı biraz daha kaliteli ve güzel bişey olsun büyük kafa olsun diye ryobi applause ve appowerlara yoneldim gibi bişey aslında halen avengerde aklımda ama merak ettigim konu şu applause ile appower arasında ne fark var applausede yedek kafa var appowerde yedek kafa yok yedek kafa dışında farklar neler ve hangisini tercih etmeliyim

2. baraküda007

baraküda007 fatih

merhaba kadir kardeş eğer surf casting avı yapacaksan surf makinesi alırsan daha iyi olur surf makinelerinin makarası konik oluyor buda misinanın daha hızlı boşalmasını sağlıyor ve daha uzağa atabiliyorsun bende surf makine var konik makaralı atış erimi çok iyi oluyor birde surf kamışını parçalı kamış alırsan daha da uzağa atış yapabilirsin senin bahsettiğin makinalar surf makinası değil ama ryobi alacaksan ryobinin surf makinaları var zaten bak şu linkte var 3 farklı model var http://www.spotbalik.com.tr/Olta-Malzemeleri,LA_8501-2.html#labels=2947-2,888-3

3. trofe59

trofe59 xxxxx

Boğazda kullanılacaksa Penn affinity 7000 ama fiyatı malum:eek:

4. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    appower 8000 sipariş ettim hayırlısı olsun